Στη Μασαλία, τα Nissan e-NV200… επελαύνουν

Στη γαλλική και τόσο συνδεδεμένη ιστορικά και πολιτισμικά με την Ελλάδα, μητρόπολη της Μασσαλίας, κάτι αλλάζει. Στους δρόμους της, η εταιρεία μεταφορών και logistics Cogepart, ετοιμάζεται να “ρίξει” τα πρώτα 10 e-NV200 XL Voltia, τα οποία παρέλαβε από τη Nissan και θα τα δρομολογήσει για παράδοση αγαθών στην ευρύτερη περιοχή. 


Η Cogepart, με την ενσωμάτωση των αμιγώς ηλεκτρικών e-NV200 XL Voltia στον στόλο των οχημάτων της, σκοπεύει να ενισχύσει το θετικό περιβαλλοντικό της αποτύπωμα,  στο πλαίσιο της στρατηγικής της να καταστεί πιο υπεύθυνη και βιώσιμη εταιρεία παροχής μεταφορικών υπηρεσιών, στην μητρόπολη της Μασσαλίας. 


Το e-NV200 XL Voltia αποτελεί  μια πολύ ευέλικτη μετατροπή του αξιόπιστου ηλεκτρικού φορτηγού Nissan e-NV200. Το νέο μοντέλο έχει ήδη επιλεχθεί ως το ιδανικό όχημα μηδενικών εκπομπών ρύπων, από  τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις αστικού εφοδιασμού και διανομών, σε όλη την Ευρώπη.


Το e-NV200 ενισχύει τη φήμη του ως το ιδανικό όχημα για αστικές παραδόσεις, καθώς όλο και περισσότεροι διανομείς  και  κάτοικοι πόλεων, εκτιμούν τη σχεδόν αθόρυβη λειτουργία του και τις μηδενικές εκπομπές ρύπων.


Διευρύνοντας την ποικιλομορφία της γκάμας του  e-NV200, το e-NV200 XL Voltia προσφέρει ένα συμπαγές αμάξωμα και μεγάλη χωρητικότητα φορτίου. Με χώρο φόρτωσης 8m3, το νέο μοντέλο επεκτείνει τον ανταγωνιστικό χώρο φόρτωσης του τυπικού e-NV200 κατά 90%. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν λιγότερα δρομολόγια σε κάθε γύρο παράδοσης, βελτιστοποιώντας τις λειτουργίες και εξοικονομώντας χρόνο.


Το νεότερο μέλος της γκάμας του  e-NV200 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία και την πρακτικότητα. Συνδυάζοντας έναν επιμήκη χώρο φόρτωσης με έναν εκτεταμένο χώρο οροφής, το φορτηγό των 8m3 επιτρέπει στους οδηγούς να φορτώνουν εύκολα φορτίο, διασφαλίζοντας την άνεσή τους. Το φορτηγό είναι επίσης πολύ ευέλικτο στο δρόμο, με έναν βελτιστοποιημένο κύκλο στροφής,  που το κάνει ιδανικό στους δρόμους της πόλης. 


Το e-NV200 XL Voltia επωφελείται επίσης από την τεχνολογία που εμπνέεται από τον δοκιμασμένο κινητήρα του Nissan LEAF. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με την μπαταρία 40kWh της Nissan και με ενσωματωμένο φορτιστή CHAdeMO για γρήγορη δυνατότητα φόρτισης DC (συνεχούς ρεύματος),  καθιστώντας το τέλεια λύση για ευέλικτες αστικές διανομές.


Παράλληλα με τον αποτελεσματικό κινητήρα, η έξυπνη τεχνολογία διαχείρισης ενέργειας ενισχύει ακόμη περισσότερο τα διαπιστευτήρια βιωσιμότητας του e-NV200 XL Voltia.


Η λειτουργία Β βελτιστοποιεί την ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση προκειμένου να επαναφορτιστεί η μπαταρία εν κινήσει, ενώ η λειτουργία ECO διαχειρίζεται την ισχύ εξόδου με γνώμονα την βέλτιστη  διατήρηση της χωρητικότητας της μπαταρίας. Οι παραπάνω λειτουργίες, όταν χρησιμοποιούνται μαζί,  μεγιστοποιούν την αυτονομία του οχήματος και βοηθούν τον οδηγό να κάνει περισσότερα χιλιόμετρα σε κάθε δρομολόγιο.


Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, e-NV200 και e-EVALIA που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.)  με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την Ηλεκτροκίνηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan είναι διαθέσιμες εδώ.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις