Άλλο ένα βραβείο αξιοπιστίας, σε άλλο ένα Nissan

Τα Nissan έχουν το όνομα, έχουν και τη… χάρη των αξιόπιστων αυτοκινήτων. Έτσι το γεγονός ότι τo Nissan Maxima αναδείχθηκε το κορυφαίο μεγάλο αυτοκίνητο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην  έρευνα APEAL της  J.D. Power, για το 2019 δεν είναι και μεγάλη έκπληξη.

Καθώς η Nissan προετοιμάζεται να λανσάρει  το ολοκαίνουργιο, επανασχεδιασμένο compact sedan  Versa 2020 αυτή την εβδομάδα, η ναυαρχίδα της στην κατηγορία, το  σεντάν Maxima,  συνεχίζει να διατηρεί ισχυρή την παρουσία του στις έρευνες καταναλωτών της J.D. Power. Το Maxima ανακηρύχτηκε   το κορυφαίο σε κατάταξη όχημα στην κατηγορία μεγάλων αυτοκινήτων της έρευνας  J.D. Power 2019 U.S. Automotive Performance, Execution και Layout (APEAL),  για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το συγκεκριμένο  βραβείο  έρχεται σε συνέχεια της κορυφαίας κατάταξης του Maxima στην κατηγορία των μεγάλων αυτοκινήτων, σύμφωνα με την Μελέτη Αρχικής Ποιότητας (IQS) του 2019, καθιστώντας το ως ένα από τα μόνο επτά οχήματα που έχουν κερδίσει φέτος και τα δύο βραβεία.

Η ισχύς των Nissan στα sedans ενισχύεται και  με το Nissan Altima, το οποίο συμπεριελήφθη στα καλύτερα μεσαία αυτοκίνητα, μαζί με δύο ακόμα οχήματα, στην έρευνα APEAL του 2019. Με ένα ανανεωμένο Maxima, το ολοκαίνουργιο Altima και το επερχόμενο ολοκαίνουργιο Versa, η Nissan θα έχει μία ολόφρεσκη γκάμα sedan.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα τρία μοντέλα της Nissan για το 2019, τα  Armada, Murano και TITAN,  παρουσίασαν καλύτερη απόδοση από τον μέσο όρο στην έρευνα APEAL, στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Στα βραβεία IQS του 2019, το ΤΙΤΑΝ κατατάχθηκε όχι μόνο ως το καλύτερο σε επιδόσεις όχημα στην κατηγορία “Large Light Duty Pickup” με 66 προβλήματα ανά εκατό οχήματα (PPH), αλλά ήταν και το έβδομο στην λίστα με τα  λιγότερα συνολικά προβλήματα μεταξύ των 257 οχημάτων της έρευνας. 

Η APEAL, είναι μία έρευνα που διεξάγεται τα τελευταία 24 χρόνια από την J.D. Power και δείχνει την ικανοποίηση των αγοραστών στις ΗΠΑ από το αυτοκίνητο που επέλεξαν σε μια κλίμακα 1000 μονάδων, αξιολογώντας 77 χαρακτηριστικά του οχήματος. 

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις