Μπορεί ένας τυχάρπαστος να αλλάξει τα πάντα; Μπορεί!

Ο θεατής, το Ράλλυ Ακρόπολις και η κακιά μας μοίρα

Καμια φορά, σε πιάνει απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί ένας άνθρωπος, μόνος του, να αλλάξει μια κατάσταση, να καταστρέψει μια ωραία προσπάθεια. Και κάθε φορά, ξαναβλέπεις το ίδιο. Επειδή μερικοί άνθρωποι, είναι αδιόρθωτοι.

https://fb.watch/fsa4k8aVWV/

Δες το συγκεκριμένο βίντεο από το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις και θα καταλάβεις γιατί κάποιοι επιμένουν ότι “δεν κάνουμε για τίποτα”. Γιατί και αυτοί οι λίγοι που θέλουν και μπορούν, αποδεικνύεται ότι δεν τους επιτρέπεται. Δεν τους επιτρέπεται, επειδή ο εκάστοτε τυχάρπαστος ανεβαίνει στο βουνό και νομίζει πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

https://fb.watch/fsa4k8aVWV/

Σκέψου ότι στο WRC, ο δρόμος της Ειδικής Διαδρομής, κλείνει 3 ώρες πριν περάσει το πρώτο αγωνιστικό. Ε, φαντάσου εσύ να πας 4 ώρες πριν (ως οφείλεις), να περιμένεις, να ξεροσταλιάζεις στο χώμα και τα βράχια και για έναν, ή για περισσότερους τέτοιους (…), να ακυρωθεί η Ειδική. Και να μείνεις με τον ενθουσιασμό που έκανες τόσα έξοδα και έφαγες τόση ταλαιπωρία, περιμένοντας από τα χαράματα στα βουνά, επειδή κάποιος αποφάσισε ότι μπορεί να κάνει την τυροβλαχομαγκιά του.

Με τις υγείες μας.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις