Η επόμενη Mercedes E63 AMG θα έχει drift mode!

 Μετανοείτε: Μέχρι και τα τελευταία κάστρα πέφτουν (λέμε τώρα). Η αυτοκίνηση είναι χαρά. Αυτό, φαίνεται ότι δέχονται και στη Mercedes- AMG, ο επικεφαλής της οποίας, Tobias Moers, δήλωσε (στο Autocar) ότι η επόμενη γενιά της Ε63, θα έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ντριφτάρει κανείς (όχι κανείς, αλλά κάποιος και συγκεκριμένα ο οδηγός της) όποτε το επιλέξει.
Rendering της νέας γενιάς της Ε63 

Και γιατί το drift mode σε αυτή την επόμενη AMG είναι μεγάλα νέα; Επειδή, προφανώς, η επόμενη γενιά της Ε63 θα είναι τετρακίνητη και η εταιρεία θέλει να διατηρήσει για τους ιδιοκτήτες τις χαρές που δίνει η πίσω κίνηση. 

 

Με το drift mode, η κίνηση της Ε63 AMG λοιπόν θα μεταφέρεται κατά 100% στον πίσω άξονα.
Spy photo της Ε63 AMG. Παρατήρησε τις γιγαντιαίες εξατμίσεις. Μπορούσαν λίγο μεγαλύτερες

Κατά τα λοιπά, ο Moers ειπε ότι θα υπάρχουν εκδόσεις “με περισσότερους και λιγότερους από 600 ίππους“, από το οποίο συμπεραίνουμε πως θα υπάρχουν μίνιμουμ δύο εκδόσεις. Τόνισε επίσης ότι το νέο μοντέλο θα είναι ικανό να κάνει το σπριντ των 100 σε κάτω από 4 δευτερόλεπτα και θα μπορεί να γυρίσει την “Πράσινη Κόλαση” (Ναι, το Nurburgring) σε κάτω από 7:50. Και ότι το ντεμπούτο της θα γίνει σε αμερικανικό έδαφος, “σε μερικούς μήνες”. Bring it on, Mercedes… 

“Δεν τα φτιάχνουν πια όπως παλιά, παιδί μου”. Τώρα, κανείς δεν θα μπορεί να το πει αυτό. (Ναι, αυτή είναι C63 AMG)

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις