Διαγωνισμός με έπαθλο μια Mercedes Benz G-Class

Φέτος, ο Άγιος Βασίλης μπορεί να σου κάνει επιτέλους τη χάρη και να σου φέρει αυτό που, πριν ενηλικιωθείς ακόμα, του ζήταγες: Ένα αυτοκίνητο! Και, ακόμα καλύτερο, ένα (πολύ) καλό αυτοκίνητο. Μια Mercedes Benz G-Class! Πώς;

Βρήκαμε αυτή τη σελίδα στο Facebook , η οποία λέει πως στις 20 Δεκεμβρίου κληρώνει δύο G-Class. Μια μαύρη και μια ασημί. Ο διαγωνισμός είναι ακόμα ανοιχτός και, ως μοναδικούς όρους έχει να κάνεις like στη σελίδα και στο post και να σχολιάσεις σε ποιο από τα δύο χρώματα το προτιμάς. 

Στο μοναδικό post της σελίδας, βλέπουμε μια μαύρη G-Class με έναν κόκκινο φιόγκο να περιμένει τον τυχερό ιδιοκτήτη της. Μην τη χαλβαδιάζεις. Αυτή θα την κερδίσω εγώ. Για εσένα, μένει μόνο αυτή του ασημί χρώματος. 

Δεν ξέρεις αν ο διαγωνισμός είναι αληθινός και, αν είναι, αν θα την κερδίσεις. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις

Πιθανότατα, μιας και πουθενά δεν βλέπουμε τίποτα official, ή όρους και προυποθέσεις, πρόκειται για μια ακόμα σελίδα like farming. Για έναν ψεύτικο διαγωνισμό, με σκοπό να προσελκύσει likes σε μια σελίδα, η οποία θα πουληθεί σε διαφημιστές. Γι’ αυτό και ονειρέψου απλά και, καλύτερα να αποφύγεις να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό, ή “διαγωνισμό“. Καλύτερα να αποφύγεις να κάνεις like και να σχολιάσεις στη σελίδα τους. Ίσως ο Αϊ Βασίλης σε θυμηθεί έτσι κι αλλιώς.

Κι εγώ; Εγώ γιατί πάτησα like; Επειδή εγώ είμαι άιντε θύμα, άιντε ψώνιο…

Προς το παρόν, μην ξεχάσεις να κάνεις like στη δική μας σελίδα στο Facebook. Γιατί; Γιατί έτσι…

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις