Διπλή βράβευση για τη Mercedes-Benz Ελλάς

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε… δύο φορές το τμήμα πωλήσεων της Mercedes-Benz Ελλάς. Διακρίθηκε στον θεσμό «Sales Excellence Awards», ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Τα βραβεία, διοργανώθηκαν για έβδομη κατά σειρά χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πωλήσεων (ΙΠΕ) και την Boussias Communications για να βραβεύσει τους κορυφαίους των Πωλήσεων της χώρας. Το Τμήμα Πωλήσεων Επιβατηγών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς απέσπασε ένα βραβείο Gold και ένα βραβείο Bronze.

Ο Ν. Πρέζας, Sales & Marketing Director MB Cars (δεύτερος από αριστερά), μαζί με τους συνεργάτες του από το Τμήμα Πωλήσεων της Mercedes-Benz Ελλάς κατά τη διάρκεια της βράβευσης της Ομάδας ως «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς» με το Gold βραβείο

Στη φετινή Τελετή Απονομής, στην οποία έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 700 υψηλόβαθμα στελέχη και επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους της Ελληνικής αγοράς, η Mercedes-Benz Ελλάς κατάφερε να διακριθεί και πάλι, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία: Tο Βραβείο GOLD στην Κατηγορία «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς» για το Τμήμα Πωλήσεων Επιβατηγών Αυτοκινήτων και το Βραβείο BRONZE για το Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας, για την Digital Kαμπάνια Επικοινωνίας Επιβατικών Αυτοκινήτων «It’s Time».

Ο Π. Ριτσώνης, Marketing & Communication Senior Manager (δεξιά) παραλαμβάνει το βραβείο Bronze για τη digital καμπάνια επικοινωνίας “It’s time” 

Ο Sales & Marketing Director MB Cars, Ν. Πρέζας σχολίασε σχετικά με τη σημαντική, διπλή διάκριση της Mercedes-Benz Ελλάς: «Η σημερινή βράβευση αποτελεί μια σημαντική ηθική επιβράβευση όχι μόνο για την ομάδα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ αλλά για όλους τους εργαζομένους της Mercedes-Benz Hellas.

Προσωπικά είμαι πολύ υπερήφανος που περιστοιχίζομαι από τόσο συνεργάσιμους, θετικούς, δημιουργικούς, παθιασμένους και ταλαντούχους συνεργάτες με τους οποίους μας συνδέουν κοινές αρχές και αξίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τις δύο διακρίσεις που κατέκτησε η ομάδα».

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις