Με στάνταρ ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση οι Alfa Romeo Giulia, Stelvio Estrema

Ένα «σκαλοπάτι» κάτω από τις κορυφαίες εκδόσεις Quadrifoglio, τοποθετεί η Alfa Romeo την ειδική έκδοση των Giulia και Stelvio με το διακριτικό “ESTREMA”. Η έκδοση έχει εξελιχθεί στο «αρχηγείο» της Alfa Romeo F1 Team ORLEN.

Τόσο η Giulia ESTREΜΑ, όσο και η Stelvio ESTREMA διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση “Alfa Active Suspension”, η οποία ρυθμίζει σε πραγματικό χρόνο την απόσβεση σε συνεργασία με το σύστημα CDC (Chassis Domain Control) και το σύστημα παραμετροποίησης DNA.

Οι -ομολογουμένως εντυπωσιακές- νέες εκδόσεις των Giulia και Stelvio

Αντίστοιχα στο βασικό εξοπλισμό βρίσκεται το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που μέσω της ιδανικής κατανομής της ροπής μεγιστοποιεί την πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες. Όπως και σε όλα τα μοντέλα των Giulia και Stelvio, το παρών δίνουν ο άξονας μετάδοσης από ανθρακονήματα, το καινοτόμο σύστημα πέδησης brake-by-wire IBS και βέβαια η ανάρτηση με διπλά ψαλίδια στους εμπρός τροχούς και πολλαπλούς συνδέσμους στους πίσω.

Στις εκδόσεις “ESTREMA” τα παραπάνω μηχανικά στοιχεία συνδυάζονται με την ευρεία χρήση τμημάτων από ανθρακονήματα στο αμάξωμα, αλλά και στο εσωτερικό, όπου μαζί με τα σπορ καθίσματα με επένδυση από Alcantara® και τις κόκκινες ραφές γίνεται απόλυτα σαφής η σύνδεση των εκδόσεων “ESTREMA” με το χώρο των αγώνων.

Η “ESTREMA” είναι η έκδοση που βρίσκεται στην κορυφή των «συμβατικών» Giulia και Stelvio, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο με τις εκδόσεις Quadrifoglio. Η “ESTREMA” απευθύνεται σε όσους δίνουν σημασία στις τεχνικές λύσεις και αναζητούν τις κορυφαίες επιλογές σε επίπεδο μηχανικών μερών για δυναμική και ισορροπημένη οδηγική αίσθηση.

Διαβάστε επίσης: