Η ηθοποιός Margot Robbie και η κόντρα στο Μονακό

Μετά την εξαιρετική… ερμηνεία της και τις ξεσηκωτικές σκηνές που μας προσέφερε η διάσημη Αυστραλή ηθοποιός Margot Robbie, στην ταινία “O Λύκος της Wall Street”, είπε να αναστατώσει και το Μονακό. Αυτή την φορά όμως, με το παιχνιδιάρικο στυλ της στην οδήγηση. αφού είναι η νέα πρέσβειρα του ηλεκτροκίνητου οχήματος της Nissan το BladeGlider. Το ριζοσπαστικό σπορ ηλεκτροκίνητο μοντέλο της μάρκας, μετατρέπεται στα χέρια της σε ένα μηχάνημα έκκρισης αδρεναλίνης, κάνοντας μια αγωνιστική βόλτα μέσα στα μεσάνυχτα, στο παγκοσμίου φήμης Grand Prix του Μονακό.

 

Το πρωτότυπο Nissan BladeGlider  με την μέγιστη ταχύτητα των 190 χλμ/ώρα, το οποίο φτάνει τα  100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα,  δημιουργήθηκε για να αμφισβητήσει τη συμβατική σκέψη για το  πως ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο σπορ αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι στο μέλλον. Με έμφαση  στη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που προσφέρει ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, το συγκεκριμένο πρωτότυπο αποτελεί μέρος του οράματος της Ευφυούς Κινητικότητας της Nissan, για το πώς τα αυτοκίνητα πρέπει να οδηγούνται, τροφοδοτούνται, αλλά και να ενσωματωθούν στην κοινωνία.

Στο video η Margot Robbie  θέτει  τον ρυθμό στο ριζοσπαστικό τριθέσιο, οδηγώντας στις κλειστές στροφές του Μονακό πριν αγωνιστεί με ένα άλλο BladeGlider. Το ζευγάρι των σπορ αυτοκινήτων με τους 272PS, διαπερνούν από το χαρακτηριστικό τούνελ και με μια συναρπαστική πλοκή, καταλήγουν στην φινετσάτη πλατεία Καζίνο.

Στην ταινία, η πρωταγωνίστρια των κινηματογραφικών επιτυχιών  “Ομάδα Αυτοκτονίας” και “O Λύκος της Wall Street” , επιδεικνύει τις θαρραλέες οδηγικές της ικανότητες  με το  Nissan BladeGlider  στην Fairmont,  μία  από τις πιο διάσημες φουρκέτες  στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

To  Nissan BladeGlider θα βρίσκεται στο  87ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, από τις  7 έως και τις 19 Μαρτίου 2017. Βασισμένο σε ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά το 2013, το συγκεκριμένο αμιγώς ηλεκτροκίνητο  σπορ αυτοκίνητο, θεωρείται  πρόδρομος  μιας πληθώρας τεχνολογιών του μέλλοντος, συνδυάζοντας την Ευφυή Κινητικότητα, την  φιλικότητα  προς το περιβάλλον, αλλά και τις συναρπαστικές δυνατότητες  από την οδήγηση σπορ αυτοκινήτων.

Το Μόντε Κάρλο αποτέλεσε την ιδανική τοποθεσία για τη Nissan, για να αποκαλύψει την συναρπαστική νέα συνεργασία της με την Margot Robbie.  Το Μονακό έχει μια πλούσια κληρονομιά στους αγώνες δρόμου και μια φιλόδοξη βιώσιμη στρατηγική για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, κατά 50 τοις εκατό από το 2030.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις