Δενδροφύτευση στο Δάσος του Υμηττού υλοποίησε η LeasePlan Hellas

Η LeasePlan Hellas δίπλα στη φύση για 5η συνεχή χρονιά
Νέα περιβαλλοντική δράση στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού

Η LeasePlan Hellas, κορυφαία εταιρεία μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων, παραμένοντας πιστή στις αξίες της, υλοποίησε για 5η συνεχή χρονιά δενδροφύτευση στο τμήμα του Αισθητικού Δάσους του Υμηττού που έχει υιοθετήσει από το 2012, σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος 50 εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas μαζί με τις οικογένειές τους και με εθελοντές της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, έδωσαν νέα πνοή στο Αισθητικό δάσος του Υμηττού, φυτεύοντας δέντρα και φροντίζοντας τα ήδη υπάρχοντα στην περιοχή δίπλα στο Στρατόπεδο Σακέττα η οποία είχε υποστεί σημαντική  ζημιά από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007. 
Από το 2012 μέχρι και σήμερα, η LeasePlan Hellas, χάρη στην αμέριστη υποστήριξη των εργαζομένων της, έχει πραγματοποιήσει 9 εθελοντικές αναδασώσεις κι έχει φυτεύσει περισσότερα από 1200 δέντρα, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αποκατάσταση και τη δημιουργία πράσινων χώρων αναψυχής για τους κατοίκους της Αττικής.

 

Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η σταθερή υλοποίηση δράσεων που εστιάζουν στο περιβάλλον και την κοινωνία αποτελεί απόρροια της υπευθυνότητας και των αξιών που ξεχωρίζουν τους ανθρώπους της LeasePlan Hellas σε όλους τους τομείς. Στηρίζοντας έμπρακτα τον εθελοντισμό, την αφιλοκερδή προσφορά, την ομαδικότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να αναδασώσουμε ένα μεγάλο μέρος του Αισθητικού Δάσους στον Υμηττό και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υλοποιούμε αντίστοιχες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες που κάνουν την καθημερινότητα μας και την πόλη μας ακόμα πιο ‘πράσινη’.»

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις