Μεγάλος διαγωνισμός από τα ελαστικά LASSA

Τα ελαστικά LASSA  διενεργούν μεγάλο διαγωνισμό, όπου κάθε εβδομάδα και μέχρι το τέλος του 2018, όσοι τοποθετήσουν στο αυτοκίνητό τους  μια καινούργια  τετράδα ελαστικών LASSA, θα μπαίνουν σε κλήρωση, στην οποία ένας τυχερός θα κερδίζει 100€.

Τα ελαστικά LASSA παράγονται  με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσφέρουν προϊόντα εγκεκριμένα από ανεξάρτητους φορείς δοκιμών και ποιότητας πιστοποιημένης με πολλά βραβεία, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

Ο συνδυασμός του κορυφαίου προϊόντος με την καλύτερη εξυπηρέτηση αποτελεί προτεραιότητα στην εταιρική φιλοσοφία της LASSA. Σήμερα, η LASSA παραμένει ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο αξιόπιστη μάρκα ελαστικών, τόσο σε πωλήσεις όσο και σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Τα ελαστικά LASSA εισάγονται και διανέμονται επίσημα στην Ελλάδα από την  ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε,  μέσω ενός μεγάλου και ισχυρού Δικτύου Επιλεγμένων Συνεργατών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ελαστικά LASSA, αλλά και  με το δίκτυο των επιλεγμένων συνεργατών που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ενέργεια, μπορείς να δεις στο www.lassatyres.gr

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις