Τα ελαστικά LASSA έχουν τη δική τους… Drift Team !

Η LASSA αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας κατασκευαστή ελαστικών, με εξαγωγή των προϊόντων της σε πάνω από 60 χώρες της Υφηλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις δικές της παραγωγικές εγκαταστάσεις κατασκευάζονται και ελαστικά της Bridgestone. H συγκεκριμένη φίρμα που αντιπροσωπεύεται και στην Ελλάδα από την Θεοχαράκης Α.Ε, διαθέτει και τη δική της Drift Team με “ειδίκευση” στην πλαγιολίσθηση!

Συγκεκριμένα, η Lassa Drift Team εδώ και αρκετά χρόνια συμμετέχει με επιτυχία στο κορυφαίο πρωτάθλημα πλαγιολίσθησης που διεξάγεται στην Βρετανία, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την υψηλή απόδοση αλλά και αντοχή των ελαστικών της μάρκας.

H LASSA διαθέτει μια πλούσια εμπειρία 41 ετών στην κατασκευή ελαστικών, τόσο για επιβατικά όσο και για επαγγελματικά / αγροτικά οχήματα, με παραγωγικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, στην Τουρκία. Τα ελαστικά LASSA πληρούν στο έπακρο  όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την ποιότητα της κατασκευής τους, έχοντας κατακτήσει ήδη από το 1996 το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας (European Quality Grand Prize). Εκτός των προαναφερομένων, η ανταγωνιστική τους τιμή, τα καθιστά την πλέον ιδανική  επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή.

Γνωρίστε και εσείς τα ελαστικά LASSA, έχοντας ως  γνώμονα ότι μπορούν να ανταγωνιστούν σε ποιότητα και κράτημα τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών, σε ασύγκριτα ασυναγώνιστες τιμές, με την εγγύηση της Θεοχαράκης Α.Ε.

Απολαύσετε στιγμιότυπα με τους Simon Perry, Richard McCourt και Jo Fletcher να “ζωγραφίζουν” στην αγωνιστική πίστα, “πατώντας” με ελαστικά της  Lassa!