Στον ομορφότερο αγώνα δρόμου, το Ladies Run, τρέχει το Nissan JUKE

Το 5ο  Ladies Run θα διεξαχθεί και φέτος στον πανέμορφο Αστέρα Βουλιαγμένης στις 16 Οκτωβρίου, με το Nissan JUKE να ενισχύει την προσπάθεια των συμμετεχουσών σε αυτόν τον μοναδικό αγώνα τρεξίματος, αποκλειστικά για γυναίκες.

Οι ladies που θα συμμετέχουν στον ξεχωριστό αυτόν αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το πρωτοποριακό compact crossover της Nissan που εκτός από την μοναδική εμφάνιση, διαθέτει μια σειρά από συναρπαστικές και καινοτόμες  τεχνολογίες, με πολύ δόση στυλ. Επιπλέον, η “καυτή” έκδοση NISMO RS του JUKE με τους 218 ίππους, θα αναλάβει τον ρόλο του official car στον αγώνα, ως προπορευόμενο όχημα.

Μεγάλο ατού στο Nissan JUKE, αποτελεί το πρόγραμμα εξατομίκευσης που το συνοδεύει, ως μέρος της συνολικής εμπειρίας που μπορεί να απολαύσει ο νέος ιδιοκτήτης του, χάρη στα νέα πακέτα εξατομίκευσης του Nissan Design Studio. Τα συγκεκριμένα πακέτα προσαρμογής του JUKE , παρέχουν την ευκαιρία  προσθήκης μεμονωμένων “πινελιών” σε αυτό, με μια σειρά από χρώματα και αξεσουάρ, προκειμένου να προσαρμόσει o/η τυχερός/ή οδηγός του την εμφάνιση του εσωτερικού και εξωτερικού σε αυτό που τον/την εκφράζει.

H Nissan εύχεται Καλή Επιτυχία σε όλες τις ladies που θα αγωνιστούν στην μοναδική αυτή εμπειρία τρεξίματος!

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις