presentazioni

Nuova Kia EV3: stabilisce nuovi standard nel segmento dei SUV elettrici compatti

Η Kia αποκάλυψε σήμερα όλες τις λεπτομέρειες του Kia EV3, του ολοκαίνουργιου compact ηλεκτρικού SUV της εταιρείας. Με το συνδυασμό τολμηρού σχεδιασμού, καινοτόμου τεχνολογίας και πρωτοποριακών χαρακτηριστικών, το EV3 θέτει νέα πρότυπα που δεν έχουν υπάρξει ποτέ πριν στην κατηγορίας των compact EV SUV.

Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία της Kia και τις πελατοκεντρικές αξίες του μεγαλύτερου, πολυβραβευμένου SUV της μάρκας, του EV9, το EV3 διαμορφώνει τη δική του ταυτότητα. Φέρνει μια μοναδική, καθηλωτική εμπειρία στον τομέα των κόμπακτ EV SUV. Ξεπερνώντας σημαντικά τις προσδοκίες των πελατών, το EV3 θα διευρύνει την απήχηση και θα αναβαθμίσει τα EV SUV.

“Παρέχοντας πρωτοποριακό σχεδιασμό, ένα κορυφαίο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και πρακτικές, καινοτόμες λύσεις για το σύγχρονο τρόπο ζωής, το EV3 στοχεύει να επεκτείνει την εξαιρετική εμπειρία EV SUV της Kia σε ένα ευρύτερο κοινό. Με αυτονομία κατά WLTP έως και 600 χιλιόμετρα και δυνατότητα ταχείας φόρτισης, το EV3 θα καθησυχάσει εκείνους που μπορεί να δίσταζαν να κάνουν τη μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα και θα οδηγήσει στη μαζική υιοθέτηση των EV”, δήλωσε ο Ho Sung Song, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia.

 

Εξωτερικός σχεδιασμός: Μια τολμηρή και προοδευτική πρόταση

Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Kia “Opposites United”, η οποία αξιοποιεί τη δημιουργική ένταση που δημιουργούν οι διαφορετικές αξίες της φύσης και των νεωτερισμών για να προσφέρει ένα αρμονικό σύνολο, ήταν καθοριστική για τη διαμόρφωση της προοδευτικής, δυναμικής και εντυπωσιακής σχεδίασης του Kia EV3. Η επιρροή της φιλοσοφίας σχεδίασης απογειώνει τη συναισθηματική αίσθηση και ατμόσφαιρα του EV3, συνδυάζοντας άψογα τη δυναμική αισθητική με τη μελετημένη λειτουργικότητα.

“Το EV3 ενσαρκώνει ιδανικά τη σχεδιαστική μας φιλοσοφία – ένας συνδυασμός του παιχνιδιάρικου σχεδιασμού με την προσεγμένη λειτουργικότητα. Αν και σχετικά μικρό σε διαστάσεις το εμπνευσμένο εξωτερικό περιβάλλει έναν ανοιχτό εσωτερικό χώρο που δίνει έμφαση στην αναζωογονητική χαλάρωση για κάθε ταξίδι. Η φουτουριστική του αισθητική ενισχύεται περαιτέρω από την επιλογή τολμηρών χρωμάτων- στο εσωτερικό, η ευρύχωρη καμπίνα και η ενσωμάτωση νέων οργανικών υλικών εκφράζουν μια νεανική αίσθηση ενέργειας και παιχνιδιού”, σχολίασε ο Karim Habib, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Kia Global Design.

Το EV3 αποπνέει μια ιδιαίτερα διεκδικητική παρουσία. Στο εμπρός μέρος, οι κάθετοι προβολείς που είναι τοποθετημένοι στα άκρα της καθαρής επιφάνειας της μάσκας, συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ευρείας, εξαιρετικά επιβλητικής εικόνας. Η αίσθηση του άφθονου όγκου συνδυάζεται με διαφοροποιημένα γραφικά και μια μυώδη εμφάνιση που εναρμονίζεται με ολόκληρο το αμάξωμα.

Μια νέα, στιβαρή εκδοχή του εμβληματικού σχεδιασμού Tiger Face της Kia ενσωματώνει την πιο πρόσφατη λογική φωτισμού Star Map της μάρκας. Τοποθετημένα κάθετα, τα φώτα ημέρας (DRL) τονίζουν περαιτέρω τη σχεδίαση Tiger Face για να προβάλλουν έναν ιδιαίτερα σίγουρο χαρακτήρα.

Στο προφίλ, το EV3 προβάλλει μια αύρα εξαιρετικής ισχύος, σε συνδυασμό με μια ισχυρή αίσθηση ευελιξίας και δυναμισμού. Η μακριά, κεκλιμένη και με κομψή γραμμή οροφή καταλήγει σε μια πίσω πόρτα ανάλογη ενός hatchback, τονίζοντας ακόμα πιο πολύ τον εξαιρετικά τεχνικό σχεδιασμό του αμαξώματος. Η δυναμική σιλουέτα και η καμπίνα με το μέγεθός της εξασφαλίζουν ένα ευρύχωρο εσωτερικό, ενώ οι μοναδικοί όγκοι και τα γραφικά που συνδυάζονται μεταξύ τους τονίζουν ακόμη περισσότερο τον καινοτόμο χαρακτήρα του.

Η πίσω όψη ολοκληρώνει το νέο σχεδιασμό και τη δυναμική υπόσταση του EV3. Η μεγάλη, μαύρη διακοσμητική γραμμή που τονίζει τη σύνδεση μεταξύ της στιβαρής σχεδίασης της πίσω κολώνας C του SUV και της δυναμικής γραμμής οροφής ενισχύει περαιτέρω την αίσθηση ισχύος που αποπνέει το αυτοκίνητο. Ο απλοποιημένος, γεωμετρικός σχεδιασμός των πίσω φώτων ενσωματώνεται άψογα με το πίσω παρμπρίζ, πλαισιώνοντας τη φουτουριστική σχεδίαση της πίσω πόρτας με μια τεχνική και κομψή εμφάνιση εμπνευσμένη από την υπογραφή του φωτισμού Tiger Face Star Map του εμπρός μέρους.

Η Kia προσφέρει το EV3 σε εννέα χρώματα αμαξώματος – δύο από τα οποία έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για αυτό: τα Aventurine Green και Terracotta.

Το EV3 GT-line εκφράζει μια ακόμη πιο στιβαρή και περιπετειώδη εμφάνιση. Στο εμπρός μέρος, η αντίθεση που υπάρχει στο κάτω μέρος του αμαξώματος ενισχύει

περαιτέρω τη δυναμική σχεδίαση, ενώ ο ενσωματωμένος κάτω προφυλακτήρας δημιουργεί μια πιο σπορ και πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Τα κάθετα και οριζόντια γραφικά εκφράζουν μια πιο τολμηρή εικόνα, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τις μεγάλες περιοχές μαύρου χρώματος του αυτοκινήτου. Αυτή η προσέγγιση αντικατοπτρίζεται και στο πίσω μέρος, με μια χαρακτηριστική τριγωνική διαμόρφωση στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, δημιουργώντας ένα εξίσου δυναμικό αποτέλεσμα.

 

Σχεδιασμός εσωτερικού: Αισθητική εμπνευσμένη από τη φύση για την ενίσχυση της ευεξίας

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του EV3 προσφέρει μια ευρύχωρη καμπίνα που φιλοξενεί άνετα πέντε άτομα. Παράλληλα η Kia δημιούργησε ένα ιδιαίτερα λειτουργικό εσωτερικό που αποπνέει μια ελκυστική ατμόσφαιρα ζωτικού χώρου, σχεδιασμένη για να την απολαμβάνουν οι επιβάτες τόσο σε κάθε ταξίδι όσο και όταν το αυτοκίνητο φορτίζει.

Η κομψή κεντρική κονσόλα ενσωματώνει ένα συρόμενο τραπεζάκι και έναν αποθηκευτικό χώρο. Στον κάτω χώρο μπορούν να τοποθετηθούν αναψυκτικά, ποτά, σνακ, ακόμα και μικρά σακίδια, ενώ τα προσωπικά ηλεκτρονικά αντικείμενα – όπως φορητοί υπολογιστές και tablet – μπορούν να τοποθετηθούν, όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, στο τραπεζάκι.

Μαζί με τον πολυρυθμιζόμενο φωτισμό περιβάλλοντος και τα εξαιρετικά άνετα καθίσματα, τα οποία ενσωματώνουν μια διαμόρφωση χαλάρωσης, το συρόμενο τραπέζι επιτρέπει στους επιβάτες να απολαμβάνουν μέγιστη χαλάρωση όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο. Με ένα χώρο αποσκευών 25 λίτρων μπροστά και ένα πορτμπαγκάζ 460 λίτρων πίσω, το EV3 προσφέρει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του. Η ρυθμιζόμενη σε δύο επίπεδα βάση εξασφαλίζει ευελιξία ύψους 140 χιλιοστών για το χώρο αποσκευών καθιστώντας τον ιδανικό για δραστηριότητες όπως οι οικογενειακές εκδρομές για κάμπινγκ.

Μια ευρεία οθόνη σχεδόν 30 ιντσών – η οποία αποτελείται από έναν πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, μια οθόνη για το σύστημα κλιματισμού 5,0 ιντσών και μια άλλη οθόνη AVN 12,3 ιντσών – ενσωματώνει απρόσκοπτη λειτουργία αφής των λειτουργιών ελέγχου του κλιματισμού και παρέχει σαφή γραφικά και διαισθητικές πληροφορίες στον οδηγό. Η οθόνη επεκτείνεται επίσης προς το κέντρο του ταμπλό, παρέχοντας στον συνοδηγό πρόσβαση στις λειτουργίες ψυχαγωγίας και πλοήγησης.

Πολλές από τις λειτουργίες του EV3, όπως αυτή της οδήγησης, το cruise control, η ψυχαγωγία και η πλοήγηση, έχουν πρόσβαση και έλεγχο με ένα απλό άγγιγμα των κουμπιών του τιμονιού. Μια σειρά μπουτόν κάτω από την κεντρική οθόνη χειρίζεται διαισθητικά διάφορες λειτουργίες όπως το σύστημα πλοήγησης, τα μέσα ενημέρωσης και τη διαμόρφωση του συστήματος του οχήματος.

Οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία επιλογή εσωτερικών χρωμάτων, υλικών και επενδύσεων εμπνευσμένων από τα στοιχεία του αέρα, της γης και του νερού. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τα Subtle Grey, Warm Grey, Blue, ενώ το Onyx Black διατίθεται αποκλειστικά για την GT-line.

 

 

Όπως κάθε νέο Kia έτσι και το EV3 ενσωματώνει διάφορα βιώσιμα στοιχεία για την επιτάχυνση της βιωσιμότητας σε κλίμακα. Έτσι στο ταμπλό και τις επενδύσεις των θυρών υπάρχει ανακυκλωμένο ύφασμα για να δημιουργήσει μια οικεία ατμόσφαιρα.

Το τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο (PET), το οποίο είναι από τα πιο εύκολα ανακυκλώσιμα πλαστικά στον κόσμο, εμφανίζεται σε πολλά σημεία του εσωτερικού, συμπεριλαμβανομένων των καθισμάτων, του ουρανού, των υποβραχιόνιων στις πόρτες, τα διακοσμητικά, τα πατάκια του δαπέδου και της βάσης του χώρου αποσκευών.

Ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης: Εντυπωσιακή αυτονομία και εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Το EV3 έχει μήκος 4.300 χιλιοστά, πλάτος 1.850 χιλιοστά, ύψος 1.560 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.680 χιλιοστά. Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης με κίνηση στους εμπρός τροχούς που βασίζεται στην πλατφόρμα Electric Global Modular Platform (E-GMP), χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μπαταριών 4ης γενιάς της Kia. Η έκδοση EV3 Standard προσφέρεται αποκλειστικά με μπαταρία 58,3 kWh, ενώ η έκδοση EV3 Long Range εφοδιάζεται με μπαταρία 81,4 kWh.

Και οι δύο διαθέτουν έναν ηλεκτροκινητήρα 150 kW/ 283 Nm, ο οποίος εξασφαλίζει μία επιτάχυνση για το 0-100 km/h σε μόλις 7,4 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη ταχύτητα του EV3 είναι 170 km/h.

«Το Kia EV3 έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών που θέλουν ένα αυτοκίνητο που να ταιριάζει με τις αξίες τους για την βιωσιμότητα, αλλά δεν θέλουν να συμβιβαστούν με τις πρακτικές καθημερινές τους ανάγκες. Παρέχει ένα από τα μεγαλύτερα πορτμπαγκάζ στην κατηγορία του, ενώ η ευέλικτη αρχιτεκτονική E-GMP διασφαλίζει μια κορυφαία στην κατηγορία του AER αυτονομία οδήγησης. Με το EV3, η Kia επαναπροσδιόρισε την κατηγορία των EV SUV δημιουργώντας ένα κόμπακτ μοντέλο που είναι πλήρως εξοπλισμένο με καινοτόμες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά», δήλωσε ο Spencer Cho, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Παγκόσμιου Επιχειρηματικού Σχεδιασμού.

Όπως και με το μεγαλύτερο SUV EV9, οι μηχανικοί της Kia έδωσαν προσοχή στο παραμικρό για την βελτιστοποίηση της απόδοσης του EV3. Διαθέτει βελτιωμένη αεροδυναμική, ενσωματώνοντας ένα ολοκληρωμένο 3D κάλυμμα από κάτω για να διασφαλιστεί ένας εντυπωσιακά χαμηλός συντελεστής οπισθέλκουσας (Cd) 0,269. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία της Μονάδας Διαχείρισης Μπαταρίας (BMU) και της Μονάδας Παρακολούθησης Στοιχείων (CMU) διασφαλίζει ότι οι μπαταρίες υψηλής τάσης 58,3 kWh και 81,4 kWh χρησιμοποιούν την ενέργεια όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά.

Η έκδοση EV3 Long Range προσφέρει μια εκτιμώμενη αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα (WLTP). Σε όσους κάνουν το πρώτο τους βήμα στην ηλεκτροκίνηση αυτή η εντυπωσιακή τιμή δίνει μία μεγάλη σιγουριά για τα μακρινά ταξίδια. Όταν η μπαταρία του EV3 χρειαστεί επαναφόρτιση, οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώσουν στο άνετο σαλόνι, καθώς το προηγμένο σύστημα διαχείρισης φόρτισης του EV3 επιτρέπει τη φόρτιση της μπαταρίας για το 10-80% σε περίπου 31 λεπτά.

 

 

 

Τεχνολογίες από τα μεγαλύτερα ηλεκτρικά SUV στην κόμπακτ κατηγορία

Η Kia εξοπλίζει το EV3 με μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας, οδήγησης, άνεσης και φόρτισης που συνήθως προορίζονται για τα πιο μεγάλα ηλεκτρικά SUV. Το σύνολο αυτών των τεχνολογιών διαθέτει πολλά περισσότερα από αυτά που

 

 

είναι διαθέσιμα έως τώρα στην κατηγορία των κόμπακτ SUV, ενώ παρέχει μια ανώτερη εμπειρία οδήγησης σε σύγκριση με τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE).

Το σύνολο ADAS (Advanced Driving Assistance Systems) του EV3 περιλαμβάνει το σύστημα ελέγχου ροπής eDTVC (Electric Dynamic Torque Vectoring Control) για να διασφαλίζεται η μεταφορά ισχύος στο δρόμο ομαλά και σταθερά. Τα συστήματα Forward Collision-Avoidance Assist, Lane Keeping Assist, Highway Driving Assist, και Reverse Parking Collision-Avoidance Assist προσφέρουν έξυπνη υποβοήθηση στους οδηγούς σε κάθε τους ταξίδι, ανεξάρτητα από το αν είναι σύντομο ή μεγάλο.

Το σύστημα Remote Smart Parking Assist της Kia επιτρέπει στους κατόχους να παρκάρουν απομακρυσμένα και με ασφάλεια το EV3 τους σε στενούς χώρους, χωρίς ο οδηγός να βρίσκεται εντός του αυτοκινήτου. Προσφέροντας περαιτέρω αξία στην κατηγορία των κόμπακτ ηλεκτρικών SUV, το Head-up Display (HUD) των 12 ιντσών προβάλλει πληροφορίες στο παρμπρίζ για να ελαχιστοποιήσει την απόσπαση της προσοχής του οδηγού.

Το EV3 είναι το πρώτο μοντέλο που επωφελείται από τη νέα τεχνολογία i-Pedal 3.0 της Kia, η οποία επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίζει το επίπεδο της ανάκτησης ενέργειας κατά την διάρκεια της πέδησης, ανάλογα με τις προτιμήσεις του, και ταυτόχρονα επιτρέπει την οδήγηση με ένα πεντάλ. Κάτι που μεγιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση και μειώνει αισθητά την κούραση στις μεγάλες διαδρομές, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να ταξιδέψει περισσότερο με μία μόνο φόρτιση και να κάνει το ταξίδι πιο ελκυστικό, ευχάριστο και άνετο.

Με το EV3, η Kia είναι ο πρώτος κατασκευαστής που φέρνει τη λειτουργία Vehicle-to-Load (V2L) στην κατηγορία των κόμπακτ ηλεκτρικών SUV, δίνοντας στους επιβάτες την ελευθερία και την ευελιξία να τροφοδοτούν εξωτερικές συσκευές όπως φορητούς υπολογιστές, μικρά ψυγεία, καφετιέρες ή σεσουάρ μαλλιών. Το ψηφιακό κλειδί Digital Key 2.0 της Kia επιτρέπει στους κατόχους να αποφεύγουν την ταλαιπωρία της μεταφοράς φυσικών κλειδιών, ξεκλειδώνοντας και εκκινώντας το EV3 χρησιμοποιώντας μόνο το smartphone ή το smartwatch τους. Μπορούν επίσης να μοιράζονται με ευκολία το ψηφιακό κλειδί του EV3 με φίλους και συγγενείς.

Πρωτοποριακές τεχνολογίες και ψηφιακή συνδεσιμότητα

Αναδεικνύοντας τη συναρπαστική εμπειρία που προσφέρει το εσωτερικό, η Kia έχει εξοπλίσει το EV3 με μια  σουίτα πολλών χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας. Τα περισσότερα από αυτά έχουν σχεδιαστεί για να τα απολαμβάνουν οι επιβαίνοντες με ασφάλεια όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει, ενώ υπάρχουν και άλλα που μπορούν να τα βιώσουν όταν το EV3 είναι ακινητοποιημένο και έχει επιλεγεί η θέση Park.

 

 

Η Kia παρέχει διάφορα περιεχόμενα με δυνατότητα ροής μέσω της υπηρεσίας Premium Streaming, η οποία παρέχεται μέσω του LG Web OS. Επίσης, η Kia προσφέρει arcade παιχνίδια, επιτρέποντας στους επιβάτες να απολαμβάνουν παιχνίδια μέσα στο αυτοκίνητό τους. Η καθηλωτική εμπειρία ενισχύεται περαιτέρω από την ποιότητα του ήχου του ηχοσυστήματος Harman Kardon του EV3, το οποίο προσφέρει μια εμπειρία που μοιάζει με οικιακό κινηματογράφο.

«Τα αυτοκίνητα δεν είναι πλέον ένα απλό μέσο μεταφοράς αλλά μια επέκταση του “χώρου ζωής μας”. Εξελιγμένο με πολυάριθμες πελατοκεντρικές καινοτομίες, το EV3 προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία χρήσης περιεχομένου με τις premium υπηρεσίες streaming και το κορυφαίο στην κατηγορία του ηχοσύστημα», σχολίασε ο Chang Sung Ryu, Senior Vice President και Head of Global Brand & CX. «Η παροχή της δυνατότητας ψηφιακής προσαρμογής του εσωτερικού του EV3 μέσω του Kia Connect Store με τον ίδιο τρόπο που κάποιος θα εξατομικεύσει ένα smartphone, μαζί με την εισαγωγή του AI Assistant της Kia, αναδεικνύουν περαιτέρω τον τρόπο με τον οποίο το EV3 ανταποκρίνεται στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών».

Το EV3 δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να εξατομικεύσουν το ταμπλό και το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου τους με θεματικές ενότητες εμπνευσμένες από τις ομάδες του NBA. Αυτά τα θέματα αναδεικνύουν τα χρώματα, τα γραφικά και τα κινούμενα σχέδια των ομάδων και είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω του ψηφιακού Kia Connect Store. Στο μέλλον η Kia σχεδιάζει να επεκτείνει την επιλογή των θεματικών ενοτήτων, παρέχοντας ακόμα περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης.

Το EV3 είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο που διαθέτει την τεχνολογία AI Assistant της Kia, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα επίσημα στο κόμπακτ σεντάν Kia K4. Η τεχνολογία αυτή παρέχει στους πελάτες νέους και καινοτόμους τρόπους αλληλεπίδρασης και ελέγχου των λειτουργιών του αυτοκινήτου τους, άμεσα και διαισθητικά, ενισχύοντας την ευκολία και βελτιστοποιώντας την παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Αυτός ο ψηφιακός βοηθός, που προσεγγίζει το ανθρώπινο στοιχείο, θα υποστηρίζει και θα εμπνέει ανά πάσα στιγμή τους χρήστες καθώς εξερευνούν τον κόσμο. Η Kia θα ξεκινήσει σύντομα την εφαρμογή αυτών των χαρακτηριστικών και σε άλλα ηλεκτρικά μοντέλα, ξεκινώντας από το EV3.

Με την ενσωμάτωση της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης, ο φωνητικός βοηθός της Kia είναι πλέον ακόμη πιο ολοκληρωμένος. Έτσι η δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη αντιλαμβάνεται πολύπλοκες φράσεις μέσω της κατανόησης της φυσικής γλώσσας, επιτρέποντάς της να συνομιλεί φυσικά με τους χρήστες. Ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να υποστηρίξει τον προγραμματισμό ταξιδιών, ενώ καθοδηγεί τους πελάτες να απολαμβάνουν τα βέλτιστα οφέλη από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας και της αναζήτησης πληροφοριών.

Έχοντας προγραμματιστεί αρχικά για μαζική παραγωγή στη Νότια Κορέα, η Kia σχεδιάζει να επεκτείνει τον τομέα και τις υπηρεσίες του ψηφιακού βοηθού AI Assistant στην Ευρώπη. Η τεχνολογία αυτή εξελίσσεται συνεχώς και θα ξεκλειδώσει περαιτέρω οφέλη για τους πελάτες στο μέλλον.

 

 

 

Παγκόσμια καμπάνια της Kia per il EV3: «A moving power"

Στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας καμπάνιας η Kia πρόκειται να ξεκινήσει μια σειρά από δραστηριότητες, οι οποίες συνοψίζονται στο σλόγκαν: «A moving power» το οποίο εκφράζει τη δέσμευση της εταιρείας για σχεδιαστική καινοτομία μέσω τεχνολογίας αιχμής, καθώς και την αποφασιστικότητά της να επεκτείνει την προσφορά της. Το λανσάρισμα του EV3 θα προσφέρει πιο βιώσιμη, αποτελεσματική και πρακτική επιλογή που θα ευνοήσει την πρόσβαση όλων στην ηλεκτρική κινητικότητα.

Το EV3 θα παρουσιαστεί αρχικά στην Κορέα τον Ιούλιο του 2024, ενώ θα ακολουθήσει το ευρωπαϊκό λανσάρισμά του μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Η Kia σχεδιάζει να επεκτείνει περαιτέρω τις πωλήσεις του EV3 και σε άλλες αγορές, ενώ μετά την είσοδο στην Ευρώπη αναμένονται και επόμενα λανσαρίσματα.

galleria fotografica

Sala stampa di TopSpeed.Gr

Messaggi recenti

Fiat: Επιστροφή στα 80’s με το νέο Grande Panda (Βίντεο)

Η Fiat επιστρέφει στα 80's με στοχευμένες σχεδιαστικές αναφορές σε ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα…

2 giorni fa

BMW: Στην Ελλάδα από 28.960€ η νέα δυναμική Σειρά 1

Στην Ελλάδα φέρνει η BMW τη νέα δυναμική Σειρά 1 τέσσερις μήνες πριν το επίσημο…

2 giorni fa

ACEA: Επιφυλακτική για τους δασμούς της ΕΕ στους Κινέζους κατασκευαστές

Επιφυλακτική για τους δασμούς που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στους Κινέζους κατασκευαστές, εμφανίστηκε η ACEA,…

2 giorni fa

Peugeot TotalEnergies : Έτοιμη για τον εμβληματικού αγώνα “24 Hours of Le Mans”

Αφού η περσινή επετειακή έκδοση Centenary συγκέντρωσε ένα ρεκόρ πλήθους 325.000 θαυμαστών, ο αγώνας 24…

2 giorni fa

Παρακολουθήστε live από το κόκπιτ της Ferrari 499P #50 και #51 για την HYPERPOLE στους 24H του Le Mans

H Hyperpole είναι μια ειδική συνεδρία προκριματικών στις 24 Ώρες του Le Mans, μέρος του…

2 giorni fa

Stellantis: Καταιγισμός νέων μοντέλων για Fiat, Alfa Romeo, Lancia μέχρι το 2026

Καταιγισμός νέων μοντέλων για Fiat, Alfa Romeo, Lancia μέχρι το 2026, με την Stellantis να…

3 giorni fa