Categorie: Uncategorized

Cosa hanno in comune Mariah Carey, un orso e un portabicchieri da 50.000 euro con i crossover Nissan?

Η Nissan μας αποκαλύπτει ένα μέρος των εξαντλητικών δοκιμών, καταπονήσεων και βασανισμού που υπόκεινται τα X-Trail, Juke και Qashqai προκειμένου να μη μας απογοητεύσουν ακόμα και μετά από πολλά πολλά χρόνια…

Ecco perché le Nissan non si rompono.

H Mariah Carey ενδεχομένως να μην το γνωρίζει, αλλά διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην κατασκευή των Crossover της Nissan.  Όπως και μια καφέ αρκούδα, αλλά και μια πλειάδα από ποτήρια και μπουκάλια από όλο τον κόσμο !  Και αυτό συμβαίνει γιατί για πρώτη φορά, η Nissan αποκαλύπτει τα εξαντλητικά τεστ στα οποία υποβάλλει τα επιτυχημένα της crossover,  προτού δώσει την έγκριση για την παραγωγή τους.


Οι μηχανικοί της Nissan προσεγγίζουν με μεγάλη αυστηρότητα  καταστάσεις που έχουν ως  στόχο να προσομοιώσουν την πλέον επίπονη χρήση ενός αυτοκινήτου, σε καθημερινή βάση.  Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεται  ότι οι πελάτες της Nissan μπορούν να είναι απόλυτα σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του αυτοκινήτου τους, όπως και για την αντοχή του.

 

Από την πρώτη γενιά του QASHQAI που λανσαρίστηκε το  2007, η Nissan έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 150.000 test su tutta la gamma Crossover. A titolo indicativo, questi includono:

 - L'utilizzo di robot speciali per aprire e chiudere le finestre almeno 30.000 φορές ανά μοντέλο, ενώ με την χρήση ειδικής ηφαιστειακής σκόνης  δοκιμάζεται η αντοχή από ρύπους αλλά και η αξιόπιστη διαρκής λειτουργία του μηχανισμού των παραθύρων.

• Την ενεργοποίηση των υαλοκαθαριστήρων  για 480 ore σε διαφορετικές ταχύτητες και  ρυθμίσεις, καθώς και την προσομοίωση σε ποικίλες καιρικές συνθήκες.

- Il funzionamento dei flash (destro e sinistro) 2,25 εκατομμύρια  φορές in ogni modello.

- Il funzionamento dell'impianto audio ad alto volume per un totale di 1.200 giorni (δηλαδή για περίπου 1,7 εκατομμύρια λεπτά) χρησιμοποιώντας ειδικά επιλεγμένα μουσικά κομμάτια που  καλύπτουν το ευρύτερο φάσμα  των συχνοτήτων. Αυτά περιλαμβάνουν  τραγούδια της Mariah Carey για τις ψηλές νότες, όπως και μπάσα  από μουσική Casa tedesca.

Sicuramente le vostre orecchie non sono in grado di sopportare tutto questo rumore, ma l'impianto audio della Juke ha resistito senza problemi per 1200 giorni di interzona!

• Ρίψεις βαρών, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι  η γυάλινη οροφή μπορεί να αντέξει το βάρος μια καφέ αρκούδας που αναρριχάται  στο αυτοκίνητο !

- Utilizzate una serie di bicchieri, bottiglie e contenitori diversi per testare l'utilità dei portabicchieri all'interno e sulle portiere.
 

Προκειμένου να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της  αφοσίωσης των μηχανικών της Nissan στην τελειότητα,  όταν αυτοί διαπίστωσαν ότι στην μπροστινή θήκη της  πόρτας του Qashqai, δεν  χωρούσε μια συγκεκριμένη φιάλη από τσάι, προτίμησαν αντί να συμβιβαστούν  με την όποια δυσαρέσκεια που θα προέκυπτε από μια τέτοια εξέλιξη, να τροποποιήσουν το σχέδιο της θήκης, με κόστος που ξεπέρασε τις 50.000€ !

Allo stesso tempo, gli stessi ingegneri, con l'ausilio di robot, hanno aperto i cofani dei Crossover più di 48.000 volte, ma anche le porte di 1,2 milioni di volte. Κάτι τέτοιο μπορεί να φαντάζει ακραίο,  όμως η Nissan οφείλει να υπερβαίνει την προβλεπόμενη χρήση των εξαρτημάτων αυτών, σε σχέση με τη συνήθη χρήση που κάνουν οι  πελάτες της, κατά τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου.

E quando si parla di design degli interni, i Crossover stabiliscono nuovi standard. Più di venti varianti di sedile del conducente sono state valutate e testate per il comfort oltre 300 volte, mentre i materiali di finitura degli interni sono stati testati in δύσκολους καθημερινούς λεκέδες,   όπως η σοκολάτα και το λάδι, το κραγιόν, το gel για τα μαλλιά και o καφές.

Scoprite i migliori modelli di crossover Nissan su www.nissan.gr

Panagiotis Karagiannis

Condividi
Pubblicato da
Panagiotis Karagiannis

Messaggi recenti

Το Νέο Opel Frontera αποκαλύπτεται πλήρως

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν, η Opel έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Frontera.…

9 minuti ago

Η Renault στο Roland-Garros με την ειδική έκδοση του Renault 5 E-Tech

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Renault συνεχίζει να διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στο διάσημο Roland-Garros Grand…

37 minuti ago

TSF1 Podcast – Miami GP 2024 | Η 1η νίκη του Norris

Καλώς ήρθατε στο σημερινό podcast του TSF1, για το Grand Prix τoy Μαϊάμι. Ο Lando…

8 ore ago

Toyota: Ηλεκτρική αντεπίθεση στην Ευρώπη με νέο B-SUV

Εν μέρει ως τακτική, εν μέρει ως φιλοσοφία, η Toyota δεν έχει ακόμη εντρυφήσει στα…

9 ore ago

Έρχονται φόροι- σοκ στα κινέζικα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Δασμούς ύψους 100% ανακοινώνει σήμερα ο Μπάιντεν, ετοιμάζεται και η ΕΕ να επιβάλλει

9 ore ago

Το 87% των Ελλήνων οδηγών δηλώνει ότι φοβάται την επιθετική συμπεριφορά των άλλων οδηγών κατά τη διάρκεια της οδήγησης

Εγωκεντρισμός, αίσθημα παντοδυναμίας και επιθετικότητα είναι τα κύρια στοιχεία της οδηγικής συμπεριφοράς των Ελλήνων οδηγών…

1 giorno ago