NOTIZIE

"Missione pericolosa", con la nuova Abarth 500e

Όπου υπάρχει απόδοση, υπάρχει Abarth. Το “Mission Possible” είναι η νέα καμπάνια μάρκετινγκ που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, για τον εορτασμό των κοινών αρχών των δύο εμπορικών σημάτων για την οδήγηση συγκινήσεων, την αδρεναλίνη, τη δύναμη και τις εξαιρετικές επιδόσεις. Η νέα ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουλίου σε όλο τον κόσμο!

Το επόμενο μέρος της σειράς συνεχίζει να προσφέρει συναρπαστικά ακροβατικά και επικές εμπειρίες, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε τόσο στους κινηματογράφους, όσο και οδηγώντας το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του Σκορπιού. Το νέο Abarth 500e καλωσορίζεται στον κόσμο για να αντιπροσωπεύσει τον στόχο της μάρκας να δημιουργεί σπορ αυτοκίνητα και να δείξει πόσο απίστευτα ικανό είναι το ηλεκτρικό Abarth.

Στο σποτ, ο Ethan Hunt και η Grace βρίσκονται σε μια καταδίωξη γεμάτη δράση με το κλασικό κίτρινο Fiat 500 Abarth. Κάτω από τη βιτρίνα, το νέο ηλεκτρικό Abarth περιμένει να απελευθερωθεί… Σε έναν δυναμικό και ευέλικτο αγώνα δρόμου με το χρόνο, το Fiat 500 Abarth τρέχει με ταχύτητα μέσα στους δαιδαλώδεις, πλακόστρωτους δρόμους της Ρώμης. Κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής διαφυγής, μετατρέποντας τη μέρα σε νύχτα, το πρωτότυπο μοντέλο της δεκαετίας του 1960 μεταμορφώνεται στο Νέο Abarth 500e, καθώς το λογότυπο Scorpion σφυρίζει στους δρόμους της πόλης. Είναι η απόλυτη απόδειξη ότι η Abarth κάνει το αδύνατο, δυνατό.

Αυτή η συνεργασία επιτρέπει στο Scorpion να μεταφράσει τέλεια τον βασικό στόχο της μάρκας να μετατρέψει τα συνηθισμένα αυτοκίνητα σε κάτι εξαιρετικό. Η βασική δήλωση του Carlo Abarth – πίσω στη δεκαετία του ’50 – είναι να δώσει σε όλους την ευκαιρία να ζουν καθημερινά το πάθος τους για την οδήγηση.

Sala stampa di TopSpeed.Gr

Messaggi recenti

Η ιστορία της Maserati 300S

Βασισμένη στην επιτυχία της δίλιτρης A6GCS/53, η Maserati ξεκίνησε τη δημιουργία ενός νέου αυτοκινήτου με…

10 ore ago

Αποκαλύπτοντας το Θηρίο: Honda Civic Type R

Το Honda Civic Type R, το απόλυτο hot hatch υψηλών επιδόσεων, το αυτοκίνητο – Θρύλος…

21 ore ago

Νέο Wagoneer S: Αποκάλυψη για το πρώτο μεγάλο ηλεκτρικό SUV της Jeep

Πιστό στις αξίες της μάρκας, διαθέτει εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες, μοναδικό σχεδιασμό και ασύγκριτη τεχνολογία.…

1 giorno fa

Οι νέες BMW M3 Sedan και BMW M3 Touring

Είναι οι θεματοφύλακες ενός θρυλικού σήματος και, συγχρόνως, κορυφαίοι εκπρόσωποι μιας ξεχωριστής σειράς αυτοκινήτων που…

1 giorno fa

Podcast TSF1 - GP di Monaco 2024 | Monte-Charles

Καλημέρα αγαπητοί ακροατές και καλώς ήρθατε στο σημερινό podcast του TSF1, για το Grand Prix…

2 giorni fa

Podcast TSF1 - GP dell'Emilia-Romagna 2024 | McLaren continua ad andare forte

Καλημέρα αγαπητοί ακροατές και καλώς ήρθατε στο σημερινό podcast του TSF1, για το Grand Prix…

2 giorni fa