Live η Κίνηση στους δρόμους
Bugatti teaser Η νέα Bugatti κάνει το ντεμπούτο της σήμερα: Παρακολουθήστε το Livestream σήμερα στις 10:30 μμ

Η νέα Bugatti κάνει το ντεμπούτο της σήμερα: Παρακολουθήστε το Livestream σήμερα στις 10:30 μμ

Το υπεραυτοκίνητο θα διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V-16!

Η Νέα Bugatti Παρουσιάζεται Σήμερα: Δείτε το Livestream

Το hypercar διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V16, σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή από τους turbocharged προκατόχους του. Καθώς η Bugatti ετοιμάζεται να αποκαλύψει το νέο μοντέλο σήμερα, η ανυπομονησία αυξάνεται γύρω από την υβριδική του κίνηση, η οποία συνδυάζει τρεις ηλεκτροκινητήρες με τον ισχυρό δεκαεξακύλινδρο κινητήρα. Η μπαταρία μέσης τοποθέτησης με χωρητικότητα 25 kWh υπόσχεται εντυπωσιακή απόδοση και ηλεκτρική αυτονομία.

Παρακολουθήστε τη ζωντανή μετάδοση της πρεμιέρας της νέας Bugatti

Πρώτες Λεπτομέρειες για το Νέο Hypercar της Bugatti (+video)

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση, ο Mate Rimac αποκάλυψε βασικές λεπτομέρειες για το νέο hypercar της Bugatti σε ένα σύντομο βίντεο. Η πιο σημαντική αποκάλυψη είναι η επιλογή της λύσης plug-in hybrid για την επόμενη γενιά hypercar.

Ο Rimac εξηγεί ότι η επιλογή ενός ατμοσφαιρικού κινητήρα V16 ήταν τέλεια λόγω της μοναδικότητάς του και των συναισθημάτων που προσφέρει. Ο νέος κινητήρας αναμένεται να έχει χωρητικότητα 8,3 λίτρα, υπερβαίνοντας τα 8,0 λίτρα της Chiron. Ο κινητήρας μόνος του θα παράγει 1.013 ίππους και θα φτάνει τις 9.000 σ.α.λ. Συνδυασμένος με την ισχύ των τριών ηλεκτροκινητήρων, η συνολική απόδοση θα είναι περίπου 1.825 ίπποι, με τελική ταχύτητα που λέγεται ότι θα φτάνει τα 445 χλμ./ώρα.

Ο σχεδιασμός, τον οποίο οι πελάτες της Bugatti είδαν τον Μάρτιο, διατηρεί στοιχεία που θυμίζουν τις Chiron και Veyron, ενώ το πίσω μέρος αντλεί έμπνευση από τη Rimac Nevera.

Η BUGATTI αποκαλύπτει μια νέα εποχή και επαναπροσδιορίζει τον κόσμο των επιδόσεων και της πολυτέλειας του αυτοκινήτου για άλλη μια φορά με το TOURBILLON.

Το 2004, η αναγεννημένη μάρκα BUGATTI μεταμόρφωσε τον κόσμο των αυτοκινητιστικών επιδόσεων και της πολυτέλειας με ένα υπερ-σπορ αυτοκίνητο 1.001 ίππων: το VEYRON. Το πρώτο αυτοκίνητο δρόμου με περισσότερους από 1.000 ίππους διαδέχτηκε το 2016 ένα άλλο μηχανικό κατόρθωμα τόσο φιλόδοξο που ανέτρεψε όλες τις προσδοκίες για τις επιδόσεις, το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο με 1.500 ίππους: το CHIRON. Στην καρδιά αυτών των αυτοκινήτων βρισκόταν ο πιο εξελιγμένος κινητήρας αυτοκινήτου στον κόσμο: ένας 8,0-λίτρων quad-turbo W16. Τώρα, 20 χρόνια αφότου η Bugatti ανακάλυψε το hyper sports car, επαναπροσδιορίζει πλήρως την έννοια με ένα εντελώς νέο σύστημα κίνησης και πλατφόρμα.

Αυτή είναι η BUGATTI TOURBILLON

Με οδηγό 115 χρόνια ιστορίας και σύμβολα όπως η Type 57SC Atlantic, που γιορτάζεται ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο στον κόσμο, η Type 35, που φημίζεται ως το πιο επιτυχημένο αγωνιστικό αυτοκίνητο όλων των εποχών, και η Type 41 Royale, που αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο φιλόδοξα πολυτελή αυτοκίνητα όλων των εποχών, η TOURBILLON έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο κομψή, συναισθηματική και πολυτελής από οτιδήποτε άλλο πριν από αυτήν. Απλά BUGATTI, είναι ασύγκριτο.

Η Bugatti παρουσιάζει νέα Ντοκιμαντέρ για την επόμενη εποχή της

Η Bugatti καλεί τους θεατές να ανακαλύψουν το νέο κεφάλαιο της ιστορίας της μέσω μιας σειράς ντοκιμαντέρ, υπό την καθοδήγηση του Mate Rimac.

Η πρεμιέρα της σειράς έγινε στις 18 Ιουνίου, στο YouTube. Στο πρώτο επεισόδιο, ο CEO της Bugatti Rimac, Mate Rimac, παρουσιάζει το όραμά του για τον διάδοχο της Chiron, τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η ομάδα και την αδιάκοπη επιδίωξη της τελειότητας.

«Η Bugatti δημιουργείται από εξαιρετικούς ανθρώπους. Στεκόμαστε στους ώμους γιγάντων», δηλώνει ο Rimac, απηχώντας τα λόγια του ιδρυτή Ettore Bugatti: «Εάν συγκρίνεται, δεν είναι πλέον Bugatti».

Ο Rimac περιγράφει την πρόκληση να καθορίσει την επόμενη κίνηση της Bugatti: «Ήταν ζήτημα υπέρβασης των ορίων διατηρώντας την απόλυτη σχεδίαση, ποιότητα, λεπτομέρειες και χειροτεχνία». Αυτό το όραμα αποτελεί τον πυρήνα του νέου super-sport αυτοκινήτου της Bugatti, συνδυάζοντας καινοτομία και παράδοση.

Για πάνω από 115 χρόνια, η Bugatti διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα, δημιουργώντας αυτοκίνητα που αντιπροσωπεύουν την κορυφή της σχεδίασης, μηχανικής και τεχνολογίας. Τα αυτοκίνητα της Bugatti συνδυάζουν την ομορφιά με το πάθος, την ιστορία με την τεχνολογία, εξασφαλίζοντας ότι τα νέα μοντέλα θα είναι άξιοι διάδοχοι της Chiron και αυθεντικά Bugatti. Το νέο υψηλόστροφο ατμοσφαιρικό V16 κινητήρα, σε συνδυασμό με ένα υψηλής απόδοσης ηλεκτρικό σύστημα, φέρνει την αιχμή της τεχνολογίας μαζί με τη διαχρονική συγκίνηση ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ εξετάζει τη σύνδεση μεταξύ της κληρονομιάς της Bugatti και της πρωτοποριακής τεχνολογίας του Rimac. Οι θεατές θα αποκτήσουν μια μοναδική πρόσβαση στο πάθος, την καινοτομία και το πνεύμα του Rimac, που ορίζουν την επόμενη γενιά υπερ-αθλητικών αυτοκινήτων Bugatti. Αυτή η σειρά σηματοδοτεί την αυγή μιας νέας εποχής για την εμβληματική μάρκα.

Παρακολουθήστε το ‘La Grande Première’ ζωντανά στο επίσημο κανάλι της Bugatti στο YouTube από τις 22:30 στις 20 Ιουνίου.


Εκδήλωση
‘La Grande Première’: embark on BUGATTI's new era.
Ώρα έναρξης
20/06/2024 22:30
Κατάσταση συμβάντος
Δεν έχει ξεκινήσει