BMW

Η BMW Motorrad παρουσιάζει την BMW Motorrad Welt

Με το BMW Motorrad Welt, η BMW Motorrad δημιουργεί για πρώτη φορά στην 100χρονη ιστορία της τον δικό της κόσμο εμπειρίας γύρω από τα πάντα που σχετίζονται με τη μάρκα και τις μοτοσικλέτες της

 

BMW

Η BMW Motorrad λανσάρει την πρώτη εμπειρία της μάρκας, με την ονομασία BMW Motorrad Welt, σε όλη τη διάρκεια της 100χρονης ιστορίας της. Η τοποθεσία για αυτή την προσπάθεια έχει επιλεγεί προσεκτικά στο επίκεντρο της παραγωγής της BMW Motorrad, μέσα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Berlin-Spandau – τη γενέτειρα των μοτοσικλετών BMW από το 1969. Πίσω από μια ιστορική πρόσοψη από τούβλα στον Πύργο Julius στο Spandau βρίσκεται το κέντρο παραγωγής των μοτοσικλετών BMW. Η BMW Motorrad Welt είναι έτοιμη να κατοικήσει σε ένα εξίσου ιστορικό ορόσημο, ένα κτίριο που κατασκευάστηκε μεταξύ 1914 και 1917, ανοίγοντας τις πόρτες της στις 28 Σεπτεμβρίου 2023.

BMW Motorrad Welt: Η κατοικία της μάρκας

Ο Dr. Markus Schramm, επικεφαλής της BMW Motorrad, περιγράφει την BMW Motorrad Welt ως τη νέα “κατοικία της μάρκας”. Τοποθετημένη ακριβώς εκεί όπου κατασκευάζονται οι μοτοσικλέτες BMW στο Βερολίνο, αυτή η εγκατάσταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων υπόσχεται να προσφέρει μια εκτεταμένη εμπειρία της μάρκας, γεφυρώνοντας τη BMW Motorrad με την κοινότητά της, το κοινό και τους εργαζομένους της με έναν βαθιά συναισθηματικό, γνήσιο και ζωντανό τρόπο. Οι προσφορές εκτείνονται από διαδραστικές προθήκες με τα τρέχοντα προϊόντα της BMW Motorrad, συναρπαστικές εργοστασιακές ξεναγήσεις, μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, μέχρι τη φιλοξενία εξωτερικών και εσωτερικών εκδηλώσεων. Το BMW Motorrad Welt θα αποτελέσει ένα αποκλειστικό και συναρπαστικό σημείο συνάντησης για όλα τα πράγματα της BMW Motorrad.

Διαδραστικές οθόνες και ενδιαφέρουσες εργοστασιακές περιηγήσεις

Στο επίκεντρο του BMW Motorrad Welt βρίσκονται τα διαδραστικά προβαλλόμενα τρέχοντα οχήματα BMW Motorrad, τα οποία συμπληρώνονται από ειδικές εκθέσεις, όπως η εξατομίκευση, επιλεγμένα στιγμιότυπα από τη συλλογή εργαλείων και ενδυμάτων BMW Motorrad και τα αυθεντικά αξεσουάρ BMW Motorrad.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να εντρυφήσουν στη συναρπαστική διαδικασία παραγωγής των μοτοσικλετών BMW. Στον χώρο των σχεδόν 220.000 τετραγωνικών μέτρων απασχολούνται πάνω από 2.200 εργαζόμενοι, οι οποίοι συναρμολογούν καθημερινά περίπου 900 οχήματα που καλύπτουν τα τμήματα Sport, Tour, Roadster, Heritage, Adventure και Urban Mobility. Ένα ολοκληρωμένο όχημα βγαίνει από τη γραμμή συναρμολόγησης περίπου κάθε λεπτό.

Το εργοστάσιο του BMW Group στο Βερολίνο, που διαπνέεται από μια πλούσια ιστορία και ταυτόχρονα ξεχειλίζει από καινοτομία, συγκαταλέγεται στις πιο εμβληματικές βιομηχανικές τοποθεσίες του Βερολίνου και της περιοχής. Οι ξεναγήσεις στους χώρους του εργοστασίου και στις αίθουσες παραγωγής παρέχουν μια τέλεια ματιά στη διαδικασία παραγωγής της BMW Motorrad, η οποία αποτελεί μια ελκυστική πρόταση όχι μόνο για τους φανατικούς οπαδούς της μοτοσικλέτας.

Συναισθηματική πλατφόρμα για ποικίλες εκδηλώσεις και διαθεσιμότητα κρατήσεων

Το BMW Motorrad Welt, με τον ευρύχωρο και συναισθηματικό χωροταξικό σχεδιασμό του, προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα για ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, όπως συνέδρια, διαδραστικά εργαστήρια, συναντήσεις, ιδιωτικές εκδηλώσεις, κίνητρα ή γιορτές. Δεν προσφέρει μόνο μια μαγευτική ατμόσφαιρα, αλλά διαθέτει επίσης τους χώρους του για εσωτερική και εξωτερική ενοικίαση.

Στα τακτικά χαρακτηριστικά του BMW Motorrad Welt περιλαμβάνονται συναρπαστικές ζωντανές μεταδόσεις, συναντήσεις με δημοφιλείς VIPs της μοτοσικλέτας, εργαστήρια επισκευής, συναυλίες στο σαλόνι, συνεδρίες αυτόματων υπογραφών με διάσημους καλλιτέχνες και κινηματογράφος μοτοσικλέτας. Κάθε εμπειρία στο BMW Motorrad Welt γίνεται μοναδική.

Εγκαίνια του BMW Motorrad Welt στις 28 Σεπτεμβρίου 2023

Η BMW Motorrad Welt πρόκειται να εγκαινιαστεί σε μια μεγάλη τελετή στις 28 Σεπτεμβρίου 2023. Αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 150 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων πολιτικοί παράγοντες, μέλη του Τύπου, προσωπικότητες του πολιτισμού και του αθλητισμού, πρεσβευτές της μάρκας και μάρτυρες της 100χρονης ιστορίας της BMW Motorrad.

Την επόμενη ημέρα, στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του Πρωταθλήματος Προσαρμογής BMW Motorrad με βάση τα μοντέλα BMW R 18, αποκλειστικά για τους προσκεκλημένους.

Το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 10.00 π.μ., η BMW Motorrad Welt θα ανοίξει τις πόρτες της για επισκέπτες και προσκεκλημένους από όλο τον κόσμο.

 

Ώρες λειτουργίας της BMW Motorrad Welt

Δευτέρα – Κυριακή: 10.00 π.μ. – 7.00 μ.μ.

Δημόσιες αργίες: Κλειστά.