efood2B1 Η Honda, κινεί το Efood

Η Honda, κινεί το Efood

efood2B1 Η Honda, κινεί το Efood

Η Honda αποτελεί μία κυρίαρχη εταιρεία, στο χώρο των κατασκευαστών δικύκλων, όπως και το Efood αποτελεί τη κυρίαρχο εταιρεία παροχής online υπηρεσιών παραγγελίας φαγητού. Δύο, λοιπόν, εκ’ των κυρίαρχων στο χώρο τους, εταιρείες, συνεργάζονται για να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα, στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.

efood2B4 Η Honda, κινεί το Efood

Η Honda Moto, την οποία στη χώρα μας εκπροσωπεί ο Ομιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, προχώρησε σε συνεργασία με το Efood, τη καινοτόμο επιχείρηση παροχής online υπηρεσιών παραγγελίας φαγητού στην Ελλάδα, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση απο τα 7500 καταστήματα – μέλοι του Efood, τα οποία βρίσκονται σε 90 πόλεις της χώρας μας. Ετσι, αρκετοί πλέον απο τους διανομείς του Efood, θα κινούνται με το κορυφαίο παπί της Honda, το Supra X 125 Helm In.

G5IV0670 Η Honda, κινεί το Efood

H Honda, αποτελεί ένα κατασκευαστή που το όνομα του έχει εδραιωθεί σε βάθος χρόνου, ως συνόνυμο της αξιοπιστίας και της τεχνολογικής υπεροχής, έχοντας εξελίξει και εφαρμόσει μία πληθώρα καινοτομιών, στις μοτοσυκλέτες της. Για αυτό, παρέχει στους διανομείς του Efood, το κορυφαίο παπί της, το Supra X 125 Helm In, το οποίο ξεχωρίζει αν μη τι άλλο, για τη μοντέρνα εμφάνιση του, τόσο για τις καμπύλες οσο και για τις αιχμηρές γωνίες του, αλλά και για την άρτια οδική του συμπεριφορά, εξυπηρετόντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο, της ανάγκες του εκάστοτε αναβάτη του, εξυπηρετόντας τις ανάγκες του διανομέα σήμερα, με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις