NOUVELLES

Το FIAT 500e δηλώνει παρουσία στην Mobility 2023

Η νέα, αμιγώς ηλεκτρική γενιά του θρύλου της πόλης που ονομάζεται FIAT 500, θα δώσει ηχηρό «παρών» στην έκθεση Mobility 2023 που είναι ανοιχτή για το κοινό και θα γίνει στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι.

Χτισμένο σε μια σύγχρονη βάση με άρτια ηλεκτρική αρχιτεκτονική, το FIAT 500e συνδυάζει το μοναδικό στιλ με την απόλυτη ευκολία στην οδήγηση και γκάμα που περιλαμβάνει τρία αμαξώματα: Το πιο κλασικό Hatchback, το μοναδικό 3+1 με την επιπλέον πόρτα που ανοίγει ανάποδα στη δεξιά πλευρά και το αντισυμβατικό Cabrio.

Δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην εξατομικευμένη εικόνα που ικανοποιεί το γούστο κάθε ιδιοκτήτη, το 500e κινείται από ένα ηλεκτρικό πακέτο με κινητήρα 118 PS και μπαταρία 42 kWh, μια πλήρης φόρτιση της οποίας επαρκεί για 460 km στον καθαρά αστικό ιστό και για 320 km σε μικτές συνθήκες.

Αρκούν μόνο πέντε λεπτά φόρτισης για να διευρύνουν την ακτίνα κίνησης κατά 50 km ενώ η φόρτιση από το 20% έως το 80% διαρκεί όχι περισσότερο από 35 λεπτά. Με τη ζωηρή επιτάχυνση και την εντελώς αθόρυβη κύλιση, η οδήγηση του 500e είναι μια διαδικασία τόσο ευχάριστη που κάνει την αστική καθημερινότητα καλύτερη.

Οι επισκέπτες που θα δουν το FIAT 500e στην έκθεση Mobility 2023, από την Πέμπτη 14 έως και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, θα καταλάβουν αμέσως τη μοναδικότητά του.

Salle de presse TopSpeed.Gr

Messages récents

Νέο Wagoneer S: Αποκάλυψη για το πρώτο μεγάλο ηλεκτρικό SUV της Jeep

Πιστό στις αξίες της μάρκας, διαθέτει εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες, μοναδικό σχεδιασμό και ασύγκριτη τεχνολογία.…

9 heures ago

Οι νέες BMW M3 Sedan και BMW M3 Touring

Είναι οι θεματοφύλακες ενός θρυλικού σήματος και, συγχρόνως, κορυφαίοι εκπρόσωποι μιας ξεχωριστής σειράς αυτοκινήτων που…

10 heures ago

TSF1 Podcast – Monaco GP 2024 | Monte-Charles

Καλημέρα αγαπητοί ακροατές και καλώς ήρθατε στο σημερινό podcast του TSF1, για το Grand Prix…

Il y a 1 jour

TSF1 Podcast – Emilia-Romagna GP 2024 | Η McLaren συνεχίζει δυναμικά

Καλημέρα αγαπητοί ακροατές και καλώς ήρθατε στο σημερινό podcast του TSF1, για το Grand Prix…

Il y a 1 jour

Η Έρευνα της Ford Pro αναδεικνύει τις προοπτικές υιοθέτησης ηλεκτρικών οχημάτων από μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη

Μια πρόσφατη μελέτη από την Ford Pro και το Κέντρο Οικονομικών και Επιχειρηματικών Ερευνών (Cebr)…

Il y a 2 jours

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Έρευνα αποκαλύπτει ότι είναι πιο επικίνδυνα για τους πεζούς

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κυκλοφορούν ολοένα και πιο συχνά στους δρόμους μας, και επαινούνται για το…

Il y a 2 jours