Catégories : Non classéNOUVELLES

Skoda a rompu avec Panopoulos !

Μετά από 35 χρόνια συνεχούς δραστηριότητας και συνεργασίας, η Skoda τα “σπάει” με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα, Χρήστο Πανόπουλο. Η αυτοκινητοβιομηχανία, κατήγγειλε ήδη τη σύμβαση με την ελληνική εταιρεία, ΒΙΑΜΑΡ στην οποία δίνει ένα εύλογο χρονικό διάστημα “προετοιμασίας” μέχρι να σταματήσει την εμπορία των αυτοκινήτων της.

Le coup de tonnerre dans le ciel, basé sur la part de Skoda sur le marché automobile grec assiégé, qui est bonne, a frappé le 29 mai. Ce jour-là, Skoda Auto S.A., qui fait partie du groupe VAG (Volkswagen-Audi-Seat), a mis fin à son contrat avec VIAMAR S.A., lui notifiant par la même occasion que la relation entre eux prendrait fin le 30 mai 2017.

Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους το έκανε αυτό η Skoda Auto (ή καλύτερα το Group VAG) και παρά το γεγονός ότι οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως σκοπός των Γερμανών είναι να δημιουργήσουν μια κοινή θυγατρική στην Ελλάδα, η οποία θα αναλάβει την αντιπροσώπευση όλων των αυτοκινήτων του Ομίλου κάτω από μια “ομπρέλα” (όπως συμβαίνει περίπου δηλαδή με τα Volkswagen και τα Audi), στη ΒΙΑΜΑΡ, το συναίσθημα που υπάρχει χαρακτηρίζεται μάλλον με μια λέξη: “Οργή”. 

L'homme fort de VIAMAR et Skoda Xanthi, Christos Panopoulos

S'en est suivi un communiqué de presse inhabituellement sévère de VIAMAR par Christos Panopoulos, qui a confirmé la nouvelle de la fin de leur coopération en 2017 et a noté que VIAMAR S.A., entre autres activités commerciales, a été le représentant et l'importateur exclusif de SKODA pendant 35 années consécutives.
 

Dans l'annonce, entre autres choses, il est signalé de manière significative : 

“Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., για λόγους επαγγελματικής δεοντολογίας δεν θα αναφερθεί στους λόγους της καταγγελίας.  Αυτό είναι υποχρέωση,  και το αφήνει στη διακριτική ευχέρεια της SKODA AUTO a.s. να το πράξει.
 

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη  και τώρα που γράφεται αυτό το Δελτίο Τύπου, κατείχε και κατέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αγοράς που κατέχει η SKODA στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης,  και παράλληλα το τετραπλάσιο από  τις χώρες της Μεσογείου.
 

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. είναι μία από τις πιο Υγιείς εταιρείες του χώρου και Όχι μόνο.  Και θα παραμείνει έτσι.
 

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στους ήδη υπάρχοντες ή μέλλοντες πελάτες της, αλλά και τους πιστούς συνεργάτες της, θα εξυπηρετεί και θα ανταποκρίνεται στις συμβατικές  ή άλλες, υποχρεώσεις της με τον ίδιο ακριβώς συνεπή τρόπο που το πράττει κατά τα τελευταία 35 συναπτά έτη της συνεργασίας της με τη SKODA AUTO a.s”.
 

Et pour terminer, le bulletin VIAMAR indique : 

“Με την ευκαιρία, θέλουμε, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες της SKODA για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο όνομα της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια, όπως και όλους αυτούς που θα το πράξουν μέχρι την 30η Μαΐου 2017”.

George Karagiannis

Messages récents

Το Νέο Opel Frontera αποκαλύπτεται πλήρως

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν, η Opel έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Frontera.…

5 heures ago

Η Renault στο Roland-Garros με την ειδική έκδοση του Renault 5 E-Tech

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Renault συνεχίζει να διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στο διάσημο Roland-Garros Grand…

6 heures ago

Η Stellantis και η Leapmotor ετοιμάζονται να λανσάρουν ηλεκτρικά οχήματα στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής επέκτασης

Η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Stellantis ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δημιούργησε κοινοπραξία με την κινεζική startup εταιρεία…

Il y a 7 heures

Σημαντική πρόοδος για την οδική ασφάλεια της Ελλάδας η ηλεκτρονική διασταύρωση των κυκλοφορούντων οχημάτων

Η ηλεκτρονική διασταύρωση των κυκλοφορούντων οχημάτων αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα,…

11 heures ago

TSF1 Podcast - Miami GP 2024 | La première victoire de Norris

Καλώς ήρθατε στο σημερινό podcast του TSF1, για το Grand Prix τoy Μαϊάμι. Ο Lando…

13 heures ago

Toyota : contre-attaque électrique en Europe avec un nouveau B-SUV

Εν μέρει ως τακτική, εν μέρει ως φιλοσοφία, η Toyota δεν έχει ακόμη εντρυφήσει στα…

14 heures ago