NOUVELLES

MINI a soutenu la "Greece Race for the Cure

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή διοργάνωση Greece Race for the Cure®, με ενεργή συμμετοχή της MINI που υπήρξε Υπερήφανος Χορηγός Δρομέων. Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, που στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022. Με αφετηρία το Ζάππειο, 31.600 συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης σε όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Η ΜΙΝΙ στηρίζοντας έμπρακτα το Greece Race for the Cure® και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»,δημιούργησετην ομάδα δρομέων MINI DRIVERS OF CHANGE, η οποία συμμετείχε ενεργά λαμβάνοντας μέρος στον αγώνα δρόμου των 5χλμ και στον συμβολικό περίπατο των 2χλμ. Την ομάδα προετοίμασε και συντόνισε η διακεκριμένη μαραθωνοδρόμος και κάτοχος Πανελληνίου Ρεκόρ, Μαρία Πολύζου. Η Μαρία Πολύζου εκτός από κορυφαία μαραθωνοδρόμος, προπονήτρια μεγάλων αποστάσεων και συγγραφέας, είναι και η ίδια survivor του καρκίνου του μαστού. Οι πολύτιμες συμβουλές της λίγες ημέρες πριν τον αγώνα και η ψυχολογική στήριξή της προς την ομάδα, αποτέλεσαν βασικό κίνητρο και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην θετική διάθεση των συμμετεχόντων.

Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, στο stand της MINI, μία έκπληξη περίμενε τους survivors, τους θεατές, τους δρομείς και περιπατητές. Ένα ειδικά διαμορφωμένο στα ροζ χρώματα της διοργάνωσης ΜΙΝΙ Electric, αποτέλεσε τον καμβά όσων ήθελαν να μοιραστούν τα γεμάτα ελπίδα και αισιοδοξία μηνύματά τους. Μικροί και μεγάλοι «γέμισαν» το εξωτερικό του ροζ ΜΙΝΙ με αφιερώσεις, προτάσεις και μικρές ζωγραφιές, μοιράζοντας το δικό τους ‘BIG LOVE’ μήνυμα σε όλες τις ηρωίδες γυναίκες που έδωσαν ή δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η ΜΙΝΙ μοιράζει έμπρακτα BIG LOVE για την ζωή και για τους ανθρώπους.

Salle de presse TopSpeed.Gr

Messages récents

Turquie : Discussions avancées avec les Chinois BYD et Chery pour la construction d'usines de véhicules électriques

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες BYD και Chery για επενδύσεις…

Il y a 21 heures

VW rompt ses négociations avec Renault sur un véhicule électrique à bas prix

Η VW εγκατέλειψε τις συνομιλίες με τη Renault για την από κοινού ανάπτυξη μιας προσιτής…

Il y a 22 heures

DS 3 : Disponible immédiatement, avec le programme Premium Upgrade

DS Automobiles annonce le nouveau programme "Premium Upgrade" qui permet aux passionnés de...

Il y a 2 jours

Porsche s'apprête à lancer la première 911 hybride plus performante

Porsche ajoute pour la première fois une batterie à la voiture de sport 911, avec le moteur électrique...

Il y a 3 jours

L'industrie automobile européenne tourne le dos à l'électrification

Les constructeurs automobiles européens ont réagi de manière générale au ralentissement des ventes de véhicules purs...

Il y a 3 jours

Ford Performance annonce sa participation au Rallye Dakar 2025

Ford Performance a le plaisir d'annoncer aujourd'hui sa participation au Rallye Dakar 2025,...

Il y a 3 jours