NOUVELLES

BMW Motorrad présente la finale Akrapovič pour la R 18

Το εκτεταμένο πρόγραμμα customising της BMW Motorrad για την BMW R 18 ενισχύεται τώρα σημαντικά με τα τελικά εξάτμισης Akrapovič. Κατά 97 mm πιο κοντές από τις δύο στάνταρ πίσω εξατμίσεις, κατασκευάζονται από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, φέρουν επικάλυψη σε matt black και μαζί με μία ασημί απόληξη ρυθμιζόμενη κατά 90 μοίρες, χαρίζουν στο πίσω τμήμα της R 18 μία δυναμική σπορ εμφάνιση.

Το στιλιζαρισμένο λογότυπο της μάρκας BMW – η “προπέλα” – στο κέντρο της απόληξης λειτουργεί σαν μία εκλεπτυσμένη, ανώτερης ποιότητας λεπτομέρεια και στοιχείο ταυτότητας. Μία βιδωμένη πλάκα θερμικής προστασίας στην περιοχή της σύνδεσης των τελικών με την πολλαπλή, προστατεύει τα παπούτσια του αναβάτη στη περιοχή αυτή.

Με συνδυασμένο βάρος 8,2 kg, τα δύο πίσω τελικά Akrapovič είναι συνολικά 1 kg ελαφρύτερα από τα στάνταρ, υπογραμμίζοντας το σπορ στοιχείο. Τα νέα πίσω τελικά είναι βέλτιστα ρυθμισμένα για τον “Big Boxer των 1.802 κ.εκ. της R 18 και ευθύνονται για τον εξαιρετικά πλούσιο, δυναμικό ήχο. Δεν απαιτούν ξεχωριστή καταχώρηση στα έγγραφα του οχήματος, καθώς είναι νόμιμα για κυκλοφορία στο δρόμο.

Τα νέα πίσω τελικά Akrapovič και το BMW Motorrad Bobber Kit που προορίζονται για την R 18 ολοκληρώνουν εξαιρετικά το ένα το άλλο. Η μονή σέλα Hommage της BMW Motorrad σε στυλ bobber, το επίπεδο πίσω φτερό και η μαύρη βάση της πινακίδας δημιουργούν ένα ιδιαίτερα κοντό, ζωηρό πίσω τμήμα, που υπογραμμίζεται άριστα από τα νέα πίσω τελικά.

Salle de presse TopSpeed.Gr

Messages récents

Tavares: Η ελληνική κυβέρνηση είναι ευχαριστημένη που χρησιμοποιούμε το όνομα Lancia Ypsilon

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας Lancia Ypsilon, ο διευθύνων σύμβουλος της Stellantis, Carlos…

5 heures ago

BMW Concept Skytop : un biplace décapotable pour les voyages de luxe

Με την σχεδιαστική σπουδή που ακούει στο όνομα BMW Concept Skytop, το BMW Group φέρνει…

Il y a 15 heures

BMW Motorrad présente le concept R20

Με φόντο τη γραφική Villa d'Este στη λίμνη Κόμο, η BMW Motorrad αποκαλύπτει το τελευταίο…

Il y a 16 heures

Lee Iacocca : un symbole de l'innovation et du leadership américains dans l'industrie automobile

Η καριέρα του Lee Iacocca είναι ένα χρονικό σημαντικών επιτευγμάτων στην αυτοκινητοβιομηχανία, χαρακτηρισμένη από τολμηρή…

Il y a 2 jours

Jeep : le retour de l'emblématique Cherokee en 2025

Το νέο Jeep Cherokee, θα επιστρέψει στη γκάμα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, δεδομένου πως αποσύρθηκε από…

Il y a 3 jours

Volkswagen : les réductions de coûts, et non les droits de douane, protégeront l'Europe des véhicules électriques chinois

Ο όμιλος Volkswagen ανέφερε ότι οι υψηλότεροι εισαγωγικοί δασμοί για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κινεζικής κατασκευής…

Il y a 3 jours