Non classé

Vous pouvez obtenir cette ultra-rare BMW M1 pour 850.000 euros

Πόσο διατεθειμένος θα ήσουν να αγοράσεις μια σούπερ σπάνια, σούπερ γρήγορη, σούπερ εντυπωσιακή BMW M1; Εντάξει, διατεθειμένος μπορεί να είσαι, όμως το θέμα είναι πόσο… πορτοφολομένος είσαι για να αποκτήσεις μια από τις συγκεκριμένες, αφού η Mint Classics στο Münster τις πουλάει προς 850.000 ευρώ (και βάλε).
Γιατί λοιπόν αυτές οι κεντρομήχανες BMW, οι πρώτες που έφεραν το θρυλικό πια σήμα “Μ” είναι τόσο ακριβές, ακόμα και για τα δεδομένα μιας Μ1; Το “μυστικό” κρύβεται και μέσα και έξω από την πρώτη που βγήκε προς πώληση. Προσέξτε: Στο καντράν, αυτή η ασημένια Μ1 έχει μόλις 17.500 χιλιομετρα! Σαν καινούρια δηλαδή! Εκτός αυτού, σε αυτό το ασημένιο χρώμα (Polaris Silver λέγεται), βάφτηκαν μόλις τρεις Μ1 σε τούτο τον μικρό πλανήτη: Μια πρωτότυπη (βρίσκεται στο μουσείο της BMW), μια που αγόρασε κάποιος κύριος ονόματι… Bernie Ecclestone (κάπου τον ξέρεις, ε;) και αυτή που βλέπεις στις φωτογραφίες. Ε, δεν μπορείς να πεις, είναι ψιλομοναδική.
Το άλλο καλό είναι ότι δεν έχουν γίνει… καγκουριές. Μιας και οι μετατροπές ισοδυναμούν με κακούργημα στα classics, αυτή η Μ1 φορά ότι της είχε δώσει η μαμά BMW. Και, πίσω από το κεφάλι του τυχερού ιδιοκτήτη, έναν 3,5λιτρο straight-six που βγάζει “μόλις” 269 ίππους. Αρκετούς πάντως, για να την εκτοξεύσουν στα πρώτα 100 χαω σε μόλις 5,5 δευτερόλεπτα. Και έχει και pop up φώτα (έχουμε ένα μικρό κόλλημα με αυτά, όπως θα κατάλαβες).

Si l'argent ne vous suffit pas et que vous voulez quelque chose de plus extrême, il y a la M1 de course qui est passée sous le marteau, sans que son prix ait été annoncé. La M1 de course photographiée est passée sous le marteau, sans qu'aucun prix n'ait été annoncé.
D'ailleurs, lequel choisiriez-vous ?

George Karagiannis

Messages récents

BMW Concept Skytop : un biplace décapotable pour les voyages de luxe

Με την σχεδιαστική σπουδή που ακούει στο όνομα BMW Concept Skytop, το BMW Group φέρνει…

Il y a 1 heure

BMW Motorrad présente le concept R20

Με φόντο τη γραφική Villa d'Este στη λίμνη Κόμο, η BMW Motorrad αποκαλύπτει το τελευταίο…

Il y a 2 heures

Lee Iacocca : un symbole de l'innovation et du leadership américains dans l'industrie automobile

Η καριέρα του Lee Iacocca είναι ένα χρονικό σημαντικών επιτευγμάτων στην αυτοκινητοβιομηχανία, χαρακτηρισμένη από τολμηρή…

Il y a 2 jours

Jeep : le retour de l'emblématique Cherokee en 2025

Το νέο Jeep Cherokee, θα επιστρέψει στη γκάμα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, δεδομένου πως αποσύρθηκε από…

Il y a 3 jours

Volkswagen : les réductions de coûts, et non les droits de douane, protégeront l'Europe des véhicules électriques chinois

Ο όμιλος Volkswagen ανέφερε ότι οι υψηλότεροι εισαγωγικοί δασμοί για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κινεζικής κατασκευής…

Il y a 3 jours

Mustang GTD : Ford accélère l'arrivée de ce modèle passionnant en Europe

Η Ford επισπεύδει την έλευση της συναρπαστικής Mustang GTD στην Ευρώπη, καθώς το εντυπωσιακό μοντέλο…

Il y a 3 jours