Vivre le mouvement dans la rue
Hyundai Tucson L Νέο Hyundai Tucson 2024: Τεχνολογία και άνεση σε ένα πρωτοποριακό SUV

Νέο Hyundai Tucson 2024: Τεχνολογία και άνεση σε ένα πρωτοποριακό SUV

Το Νέο Hyundai Tucson 2024: Προηγμένες Τεχνολογίες και Εξέλιξη στην Κατηγορία των SUV

Το νέο Hyundai Tucson 2024 κάνει την είσοδό του με μια εντυπωσιακή ανανέωση, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις, εξελιγμένη τεχνολογία και εξηλεκτρισμένα συστήματα μετάδοσης κίνησης. Ως η τέταρτη γενιά του εμβληματικού SUV της Hyundai, το νέο Tucson θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία των compact SUV, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών οδηγών.

New Hyundai Tucson L1 Νέο Hyundai Tucson 2024: Τεχνολογία και άνεση σε ένα πρωτοποριακό SUV

Εξωτερική Σχεδίαση

Η εξωτερική σχεδίαση του Tucson 2024 ακολουθεί τη φιλοσοφία “Sensuous Sportiness” της Hyundai, με δυναμικές γραμμές και γεωμετρικά μοτίβα, που δίνουν στο όχημα έναν φουτουριστικό και επιθετικό χαρακτήρα. Οι λεπτομέρειες της μάσκας και τα φώτα ημέρας “Parametric Hidden Lights” προσδίδουν μία ιδιαίτερη ταυτότητα, ενώ η προσεγμένη σχεδιαστική προσέγγιση αποσκοπεί να μαγνητίζει τα βλέμματα .

Hyundai Tucson N Line Interior 1 L Νέο Hyundai Tucson 2024: Τεχνολογία και άνεση σε ένα πρωτοποριακό SUV

Εσωτερικός Σχεδιασμός και Άνεση

Στο εσωτερικό, το Tucson προσφέρει έναν εξαιρετικά ευρύχωρο και άνετο χώρο για τους επιβάτες. Με υλικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογίες αιχμής, όπως η οθόνη αφής 12,3 ιντσών, το σύστημα Bluelink® και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, το νέο μοντέλο προσφέρει μια σύγχρονη και πολυτελή εμπειρία οδήγησης. Το σύστημα αυτόματης ρύθμισης κλιματισμού, σε συνδυασμό με τις λειτουργίες αποθάμβωσης και την προηγμένη ηχομόνωση, ενισχύουν περαιτέρω την άνεση .

Κινητήρες και Εξηλεκτρισμένες Λύσεις

Το Hyundai Tucson 2024 προσφέρει μια πλήρη γκάμα εξηλεκτρισμένων κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων εκδόσεων με ήπια υβριδικά, πλήρως υβριδικά και plug-in υβριδικά συστήματα. Αυτές οι εκδόσεις καλύπτουν τις ανάγκες τόσο για εξοικονόμηση καυσίμου όσο και για χαμηλές εκπομπές ρύπων, με αποδόσεις που φτάνουν έως και τους 252 ίππους. Η χρήση της πλατφόρμας HTRAC ενισχύει την οδηγική εμπειρία, επιτρέποντας καλύτερη κατανομή της ροπής ανάλογα με την πρόσφυση των τροχών, ειδικά σε δύσκολα εδάφη .

Ασφάλεια και Τεχνολογία Hyundai SmartSense™

Η ασφάλεια παραμένει προτεραιότητα, με το Tucson 2024 να διαθέτει την ολοκληρωμένη σουίτα συστημάτων Hyundai SmartSense™. Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων (FCA), που εντοπίζει πεζούς, ποδηλάτες και άλλα οχήματα, καθώς και το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (LKA) . Επιπλέον, το σύστημα αυτόματης πέδησης σε πολλαπλές συγκρούσεις (MCB) ενεργοποιεί τα φρένα μετά από την πρώτη πρόσκρουση, για την αποφυγή περαιτέρω ατυχημάτων .

Εξελιγμένες Λειτουργίες Οδήγησης

Η επιλογή Terrain Mode προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα σε ανώμαλα εδάφη, κάνοντας το Tucson ένα πραγματικό SUV ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε είδους έδαφος. Τα προφίλ οδήγησης και τα συστήματα τετρακίνησης βελτιστοποιούν την κατανομή της ισχύος, προσφέροντας ευελιξία και αυξημένη ασφάλεια σε κάθε διαδρομή .

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Το νέο Hyundai Tucson 2024 είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, με την τιμή εκκίνησης να ξεκινά από 29.190 ευρώ, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία των SUV .