Vivre le mouvement dans la rue
BMW M Motorsport

BMW M Motorsport : Un nouveau modèle d'entrée de gamme pour la compétition à partir de 2026

Οι μηχανικοί της BMW M Motorsport εργάζονται για την ανάπτυξη ενός νέου αυτοκινήτου που θα ολοκληρώσει το χαρτοφυλάκιο των προτάσεών της για πελατειακή χρήση σε αγώνες

BMW M Motorsport

Με τις BMW M235i Racing, BMW M240i Racing και BMW M2 CS Racing, τα προσιτά και τεχνικά εξελιγμένα entry-level αγωνιστικά αυτοκίνητα αποτελούν παράδοση στην BMW M Motorsport, λειτουργώντας ως το τέλειο σκαλοπάτι για τις υψηλότερες κατηγορίες GT4 και GT3. Επί του παρόντος, οι μηχανικοί της BMW M Motorsport εργάζονται για την ανάπτυξη ενός νέου αυτοκινήτου που θα ολοκληρώσει το χαρτοφυλάκιο των προτάσεών της για πελατειακή χρήση σε αγώνες ως μοντέλο εισόδου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο entry-level μοντέλο της BMW M Motorsport θα ανακοινωθούν σε μετέπειτα ημερομηνία.

P90564945 highRes munich ger 20 august BMW M Motorsport : Ένα νέο εισαγωγικό μοντέλο για χρήση σε αγώνες από το 2026

Björn Lellmann, Επικεφαλής de Customer Racing à l'adresse BMW M Motorsport: «Το να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας είναι ένα από τα βασικά ζητήματα που επιδιώκουμε στην BMW M Motorsport. Από τη δική μας οπτική γωνία, αυτό περιλαμβάνει επίσης την παροχή ενός αυτοκινήτου για τις μικρότερες κατηγορίες, το οποίο οι ομάδες και οι νεοεισερχόμενοι στους αγώνες, μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά προσφέροντάς τους ταυτόχρονα το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας της BMW M Motorsport. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τώρα ένα μοντέλο που θα διαδεχθεί τις BMW M235i Racing, BMW M240i Racing και BMW M2 CS Racing. Οι μηχανικοί μας εργάζονται ήδη εντατικά σε αυτό το πρώιμο στάδιο εξέλιξης για τη βέλτιστη προετοιμασία του αυτοκινήτου που προορίζεται για χρήση από τους πελάτες».

P90564944 highRes munich ger 20 august BMW M Motorsport : Ένα νέο εισαγωγικό μοντέλο για χρήση σε αγώνες από το 2026