Επίσημο: Η Fiat αποκάλυψε το νέο Topolino

Topolino, ένα όνομα που πρωτοστάτησε στην αστική κινητικότητα και τώρα πρωτοστατεί στη βιώσιμη αστική κινητικότητα.

Η FIAT αποκάλυψε το όνομα και την πρώτη εικόνα της νέας βιώσιμης λύσης αστικής κινητικότητας: το Topolino. Το αμιγώς ηλεκτρικό τετράτροχο Fiat Topolino είναι έτοιμο να συμβάλει στην επέκταση της αστικής ηλεκτροκίνησης και να φέρει όλη την αισιοδοξία του ομώνυμου οχήματος σε μια προσιτή, αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που περικλείει όλη τη “δροσιά” του Fiat 500. Αυτό το γνωστό και εύηχο όνομα είναι αυτό που άνοιξε το δρόμο για την αστική κινητικότητα και φέρνει αμέσως στο μυαλό το πρώτο Fiat 500, το εμβληματικό αυτοκίνητο που έφερε επανάσταση στην έννοια του αυτοκινήτου. Παράχθηκε από τη FIAT από το 1936 έως το 1955, το Fiat 500, ευρέως γνωστό ως “Topolino”, εφηύρε κυριολεκτικά την ιδέα της κινητικότητας για τους ανθρώπους.

Το νέο Topolino ενσαρκώνει απόλυτα την dolce vita και το ιταλικό πνεύμα της Fiat. Το Topolino φέρνει στους δρόμους της πόλης μια νέα αντίληψη της la dolce vita, μια αντίληψη χαράς, αισιοδοξίας και διασκέδασης, και εμπνέει αμέσως ένα χαμόγελο. Το νέο τετράτροχο είναι ένα νέο αντικείμενο ηλεκτρικής κινητικότητας σχεδιασμένο για ένα ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων πελατών, των οικογενειών και των φίλων της πόλης.

Ταιριάζει απόλυτα στην πόλη και στους ανθρώπους που αναζητούν μια βιώσιμη λύση κινητικότητας, σύμφωνα με τη δημοκρατική αποστολή της FIAT να παρέχει βιώσιμες λύσεις αστικής κινητικότητας προσβάσιμες σε όλους. Απευθυνόμενο στη νεότερη γενιά, το Mickey Mouse είναι κάτι περισσότερο από μια λύση μετακίνησης. Με τον ελκυστικό σχεδιασμό του, κατάλληλο για όλες τις γενιές, θα κάνει τους νέους να αγαπήσουν ξανά τα αυτοκίνητα. Επιπλέον, το νέο FIAT Topolino θα διαδραματίσει έναν κοινωνικά ενεργό ρόλο στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης στις πόλεις και έναν ιδιαίτερο ρόλο στη δημιουργία μιας προσωπικής λύσης κινητικότητας για όλη την οικογένεια.

Το επερχόμενο λανσάρισμα σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια της μάρκας να προχωρήσει στην ηλεκτροκίνηση και συνάδει απόλυτα με το όραμα της FIAT “Είναι πράσινο μόνο όταν είναι πράσινο για όλους”. Το καθημερινό έργο της FIAT ως αυτοκινητοβιομηχανία είναι να επανεξετάσει την οδήγηση στις πόλεις και να την κάνει πιο βιώσιμη και προσβάσιμη σε όλους, και το νέο Topolino, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του, θα είναι το τέλειο όχημα για την ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας.