Live the Movement in the streets
Hyundai

A first glimpse of the new Hyundai Santa Fe

Το εξωτερικό και το εσωτερικό του ολοκαίνουργιου μεσαίου SUV παρουσιάζουν μια ριζική αλλαγή που κατέστη δυνατή χάρη σε μια σχεδίαση που βασίζεται στον τρόπο ζωής και μεγιστοποιεί τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών.

Hyundai

Η Hyundai παρουσίασε το δραματικά ανασχεδιασμένο, ολοκαίνουργιο Santa Fe. Το μεσαίο SUV πέμπτης γενιάς διατηρεί το εμβληματικό μείγμα φύσης και αστικής γοητείας, ενώ ενσωματώνει ουσιαστικές αναβαθμίσεις εμπνευσμένες από την ανάλυση μεγάλων δεδομένων των πρόσφατων τάσεων του υπαίθριου τρόπου ζωής. Η πρώτη πλήρης αλλαγή μοντέλου του Santa Fe από το 2018 είδε τη Hyundai Motor να επιλέγει μια ανορθόδοξη σχεδιαστική στρατηγική με επίκεντρο τον τρόπο ζωής, με στόχο να ενισχύσει τον πίσω χώρο φόρτωσης και να ανταποκριθεί καλύτερα τόσο στις αστικές όσο και στις υπαίθριες δραστηριότητες. Κατά συνέπεια, το νέο μοντέλο παρουσιάζει μια στιβαρή αλλά και περίτεχνα λεπτομερή εξωτερική σχεδίαση μαζί με ένα ευρύχωρο, προσαρμόσιμο εσωτερικό, που προέρχεται από τον επεκτατικό χαρακτήρα της διευρυμένης πίσω πόρτας του, παρέχοντας στους χρήστες έναν χώρο που μοιάζει με αίθριο, όπου και όποτε απαιτείται.

“Το ολοκαίνουργιο Santa Fe είναι ένα SUV που ισορροπεί αρμονικά ανάμεσα στην αστική ζωή και την εξερεύνηση στην ύπαιθρο, διαχειριζόμενο επιδέξια τα πάντα, από τα πολυάσχολα οικογενειακά προγράμματα μέχρι τα περιπετειώδη ταξίδια με το αυτοκίνητο για κάμπινγκ”, σχολίασε ο SangYup Lee, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Παγκόσμιου Κέντρου Σχεδιασμού της Hyundai. “Το νέο Santa Fe, με το εκτεταμένο μεταξόνιο, το ευρύχωρο εσωτερικό και τον χώρο της πίσω πόρτας που μοιάζει με αίθριο, αξιοποιεί τις δυνατότητες του SUV για να προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία και μια υψηλής ποιότητας εμπειρία για τον πελάτη.”

Large 56345 HyundaisAll NewSantaFeBoastsBoldNewDesignOptimizedforEffortlessOutdoorLifestyles Μία πρώτη γεύση από νέο Hyundai Santa Fe

Επιβεβαιώνοντας τη μοναδικότητά του με μια τολμηρή, ξεχωριστή εξωτερική σχεδίαση, το κυβοειδές σχήμα και η αναγνωρίσιμη σιλουέτα του ολοκαίνουργιου Santa Fe προέρχονται από το επιμηκυμένο μεταξόνιο και την ευρεία περιοχή της πίσω πόρτας. Το μπροστινό μέρος του οχήματος αποπνέει έναν αέρα μεγαλοπρέπειας με το υπερυψωμένο καπό, τα φωτιστικά σώματα σχήματος H και τα εντυπωσιακά, γωνιώδη φτερά. Τα φωτιστικά σώματα σχήματος H συγχρονίζονται με το μοτίβο H της κάτω εμπρόσθιας σχεδίασης, ώστε να διασφαλίζεται η οπτική συνοχή. Αυτά τα σχεδιαστικά στοιχεία σε σχήμα H επαναπροσδιορίζουν το έμβλημα “H” της Hyundai.

Από το πλάι, το παρατεταμένο μεταξόνιο φιλοξενεί μια εντυπωσιακή γραμμή οροφής, ισχυρό όγκο φτερών, έντονα περιγεγραμμένους θόλους τροχών, ελαχιστοποιημένη μπροστινή προεξοχή και τροχούς 21 ιντσών, τα οποία καταλήγουν σε μια στιβαρή, περιπετειώδη αισθητική για το SUV. Χαρακτηρίζεται από τη διευρυμένη πίσω πόρτα, το πίσω μέρος του οχήματος είναι πιο κομψό, εξισορροπώντας τη συνολική εξωτερική σχεδίαση. Τα πίσω φώτα σε σχήμα H απηχούν τα εμπρός φώτα H, δημιουργώντας μια αρμονία και προσφέροντας μια μοναδική παρουσία του Santa Fe στο δρόμο, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Large 56346 HyundaisAll NewSantaFeBoastsBoldNewDesignOptimizedforEffortlessOutdoorLifestyles Μία πρώτη γεύση από νέο Hyundai Santa Fe

Το εσωτερικό του ολοκαίνουργιου Santa Fe προσφέρει άπλετο χώρο για τους τυχοδιώκτες και τον εξοπλισμό τους, υπερασπιζόμενο έναν αβίαστο υπαίθριο τρόπο ζωής. Η διευρυμένη πίσω πόρτα προάγει ένα ευρύχωρο εσωτερικό που όταν ανοίγει μοιάζει με βεράντα στο πίσω μέρος. Τα πλήρως αναδιπλούμενα καθίσματα της δεύτερης και τρίτης σειράς προσφέρουν ασυναγώνιστο εσωτερικό χώρο. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν τις υπαίθριες δραστηριότητες με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία.

Παραδόξως, το ολοκαίνουργιο Santa Fe λάμπει επίσης σε αστικό περιβάλλον, παρέχοντας στις νέες οικογένειες έναν ευέλικτο πίσω χώρο κατάλληλο για μια σειρά από δραστηριότητες, από ψώνια και οικιακές εργασίες DIY μέχρι αθλητισμό και αναψυχή, κηπουρική, οικογενειακές εξορμήσεις και μεταφορά κατοικίδιων ζώων. Ο εσωτερικός σχεδιασμός δίνει έμφαση στις καθαρές, οριζόντιες και κάθετες γραμμές, με ένα σχέδιο με μοτίβο H που ενσωματώνεται στο ταμπλό και στους αεραγωγούς για να ενισχύσει την αίσθηση ευρυχωρίας και να εισάγει μια μοναδική αισθητική.

Large 56343 HyundaisAll NewSantaFeBoastsBoldNewDesignOptimizedforEffortlessOutdoorLifestyles Μία πρώτη γεύση από νέο Hyundai Santa Fe

Το εκλεπτυσμένο εσωτερικό του ολοκαίνουργιου Santa Fe υπογραμμίζεται από μια σειρά παροχών υψηλής τεχνολογίας, όπως η Πανοραμική Κυρτή Οθόνη και η διπλή ασύρματη φόρτιση. Η κυρτή οθόνη ενσωματώνει το ψηφιακό σύμπλεγμα 12,3 ιντσών και το σύστημα infotainment, βελτιώνοντας την ορατότητα του οδηγού και προσδίδοντας ταυτόχρονα μια αίσθηση πολυτέλειας. Τα έντονα χρωματιστά καθίσματα και οι επενδύσεις των οροφών ενισχύουν την αίσθηση της ευρυχωρίας, ενώ τα διακοσμητικά με ξύλινο μοτίβο και τα καθίσματα από δέρμα Nappa με λεπτό κέντημα που αγγίζουν απαλά, προσθέτουν μια πινελιά εκλέπτυνσης. Το SUV ενσωματώνει επίσης διάφορα βιώσιμα υλικά, όπως ανακυκλωμένο πλαστικό και φιλική προς το περιβάλλον δερματίνη.

Τα εσωτερικά και εξωτερικά χρώματα, επηρεασμένα από το φυσικό φως, τονίζουν το μοναδικό στυλ του ολοκαίνουργιου Santa Fe, προσφέροντας έμπνευση και ζωντάνια στην καθημερινή ζωή και την περιπέτεια τόσο σε αστικό όσο και σε υπαίθριο περιβάλλον. Η παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου Santa Fe έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο στο κανάλι της Hyundai στο YouTube.