NEWS

Official: Fiat has revealed the new Topolino

Η FIAT αποκάλυψε το όνομα και την πρώτη εικόνα της νέας βιώσιμης λύσης αστικής κινητικότητας: το Topolino. Το αμιγώς ηλεκτρικό τετράτροχο Fiat Topolino είναι έτοιμο να συμβάλει στην επέκταση της αστικής ηλεκτροκίνησης και να φέρει όλη την αισιοδοξία του ομώνυμου οχήματος σε μια προσιτή, αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που περικλείει όλη τη “δροσιά” του Fiat 500. Αυτό το γνωστό και εύηχο όνομα είναι αυτό που άνοιξε το δρόμο για την αστική κινητικότητα και φέρνει αμέσως στο μυαλό το πρώτο Fiat 500, το εμβληματικό αυτοκίνητο που έφερε επανάσταση στην έννοια του αυτοκινήτου. Παράχθηκε από τη FIAT από το 1936 έως το 1955, το Fiat 500, ευρέως γνωστό ως “Topolino”, εφηύρε κυριολεκτικά την ιδέα της κινητικότητας για τους ανθρώπους.

The new Topolino perfectly embodies the dolce vita and the Italian spirit of Fiat. The Topolino brings a new concept of la dolce vita, a concept of joy, optimism and fun to the city streets, and immediately inspires a smile. The new four-wheeler is a new object of electric mobility designed for a wide audience, including younger customers, families and city lovers.

It is a perfect fit for the city and for people looking for a sustainable mobility solution, in line with FIAT's democratic mission to provide sustainable urban mobility solutions accessible to all. Aimed at the younger generation, Mickey Mouse is more than just a mobility solution. With its attractive design, suitable for all generations, it will make young people love cars again. In addition, the new FIAT Topolino will play a socially active role in promoting electrification in cities and a special role in creating a personal mobility solution for the whole family.

Το επερχόμενο λανσάρισμα σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια της μάρκας να προχωρήσει στην ηλεκτροκίνηση και συνάδει απόλυτα με το όραμα της FIAT “Είναι πράσινο μόνο όταν είναι πράσινο για όλους”. Το καθημερινό έργο της FIAT ως αυτοκινητοβιομηχανία είναι να επανεξετάσει την οδήγηση στις πόλεις και να την κάνει πιο βιώσιμη και προσβάσιμη σε όλους, και το νέο Topolino, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του, θα είναι το τέλειο όχημα για την ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας.

TopSpeed.Gr Newsroom

Recent Posts

Τουρκία: Σε προχωρημένες συνομιλίες με τις Κινέζικες BYD και Chery για κατασκευή εργοστασίων EV

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες BYD και Chery για επενδύσεις…

8 hours ago

Η VW διακόπτει τις συνομιλίες με τη Renault για EV χαμηλού κόστους

Η VW εγκατέλειψε τις συνομιλίες με τη Renault για την από κοινού ανάπτυξη μιας προσιτής…

9 hours ago

DS 3 : Available immediately, with the Premium Upgrade programme

DS Automobiles announces the new "Premium Upgrade" program that gives enthusiasts the opportunity to...

1 day ago

Porsche ready to launch the first hybrid 911 with higher performance

Porsche adds a battery to the 911 sports car for the first time, with the electric motor...

2 days ago

The European car industry turns its back on electrification

With European carmakers expressing widespread reaction from the slowdown in sales of pure...

2 days ago

Ford Performance announces its entry into the 2025 Dakar Rally

Ford Performance is delighted to announce today its participation in the 2025 Dakar Rally,...

2 days ago