Άρχισε η παγκόσμια παρουσίαση του Duster στην Ελλάδα

Στα εντυπωσιακά τοπία της ανατολικής Αττικής, αλλά και σε ειδική πίστα που έχει κατασκευαστεί στα Λατομεία Διονύσου, κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του το νέο Dacia Duster. Δημοσιογράφοι από κάθε γωνιά του πλανήτη, βρίσκονται στη χώρα μας, παίρνοντας μια πρώτη γεύση τόσο από το αυτοκίνητο, όσο και από τα υπέροχα τοπία που επέλεξαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης. 

Οι πρώτες φωτογραφίες από την εκδήλωση κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η πίστα στα Λατομεία Διονύσου όπου οι δημοσιογράφοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου.

Με τις δοκιμές να έχουν ήδη αρχίσει, μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, οπότε και  θα διαρκέσει η εκδήλωση, περισσότεροι από 540 δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο θα επισκεφθούν τη χώρα μας για να οδηγήσουν για πρώτη φορά το νέο Dacia DUSTER. Με κέντρο της εκδήλωσης το ξενοδοχείο Cape Sounio, αλλά και το ξενοδοχείο Sofitel στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η Dacia για τις ανάγκες της εκδήλωσης έχει στήσει μια σειρά υποστηρικτικών υποδομών με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων, αλλά και τη συντήρηση των οχημάτων δοκιμής. Παράλληλα με το νέο Dacia DUSTER,  η διοργάνωση χρησιμοποιεί τόσο τα Dacia SANDERO STEPWAY, όσο και τετρακίνητα Dacia DUSTER της παρούσας γενιάς. 

Πληροφορίες για όλα τα μοντέλα της Dacia είναι διαθέσιμες στοwww.dacia.gr.