Kategorien: UncategorizedNEWS

Yokohama triumphiert beim WTCR in Portugal

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Πορτογαλία συγκέντρωσε τα βλέμματα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, όπου η YOKOHAMA. αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή ελαστικών της διοργάνωσης. Ο Tiago Monteiro ήταν ο ήρωας  του συγκεκριμένου αγώνα στην Πορτογαλία, μετά από μια συναισθηματικά φορτισμένη νίκη στο WTCR – FIA World Touring Car Cup, στην πατρίδα του,  στο Vila Real.  

Ο Monteiro,  παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη στο κεφάλι και στον αυχένα τον Σεπτέμβριο του 2017, έπειτα από μια συντριβή του αυτοκινήτου του κατά τη διάρκεια δοκιμών , έχει επανακάμψει στην αγωνιστική δράση,  μετά από επίπονη σκληρή μάχη. 

Ο Monteiro πήρε το προβάδισμα στην Πορτογαλία, όταν ο  Attila Tassi της KCMG, αντιμετώπισε πρόβλημα με τα μπουζί, καταφέρνοντας να κρατήσει το ρυθμό μέχρι το τέλος.  Είναι η πρώτη του νίκη έπειτα από δύο χρόνια, όπου είχε θριαμβεύσει στην Ουγγαρία. 

Πίσω από το Monteiro, ο Yvan Muller της Cyan Racing Lynk & Co τερμάτισε δεύτερος,  με τον ανιψιό του  Yann Ehrlacher να ανεβαίνει και αυτός στο βάθρο, με ένα δεύτερο  Lynk & Co 03 TCR. Στη συνέχεια, ο Muller εξήγησε ότι ήταν δύσκολη η απόφαση να αγωνιστεί μετά από την  θλιβερή απώλεια ενός  τεχνικού της ομάδας του, ο οποίος ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Και οι δύο οδηγοί κατέβαλαν φόρο τιμής μετά την απονομή, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στο grid,  πριν από το δεύτερο σκέλος του αγώνα. 

Die nächste Station des WTCR ist Ningbo in China, wo am 13. und 14. September das erste Rennen der Asien-Runde stattfindet. 

Das YOKOHAMA-Reifensortiment wurde so konzipiert und hergestellt, dass es die Anforderungen von Fahrer und Fahrzeug voll erfüllt. Präzises Kurvenverhalten, Sicherheit, perfekte Traktion und das echte Straßengefühl, das sie dem Fahrer bieten, sind nur einige der Merkmale der Hightech-Reifen von YOKOHAMA.

Die Firma THEOCHARAKIS SA importiert und vertreibt seit 1957 die hochwertigen YOKOHAMA-Reifen auf dem griechischen Markt. 

George Karagiannis

Neueste Beiträge

Hyundai Hellas bei der ThinkBiz Akademie 2024

Το μοναδικό διήμερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας ThinkBiz Academy 2024 πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με…

9 Stunden ago

In Griechenland der vollelektrische Smart #1 und Smart #3 (Preise - Versionen)

Στην Ελλάδα έφτασαν τα νέα Smart #1 και Smart #3, η έλευση των οποίων σηματοδοτεί…

9 Stunden ago

Der Van des Jahres 2024: Ford Transit Custom mit Vorzugsmiete ab 352€

Ford Transit Custom: Leasing από €352 μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης Ford ή χρηματοδότησης αγοράς με Ford…

9 Stunden ago

Volvo Saracakis Test Drive Event in Kalamata, 24-26 Mai

Η Volvo Saracakis θα είναι Μεγάλος Χορηγός του Διεθνούς Meeting άλματος εις μήκος Tsatoumas Street…

vor 1 Tag

Ford Puma: Technisch fortschrittlich und sparsam, jetzt mit 199 Euro Mietpreis

Το Ford Puma εξακολουθεί να αποτελεί στη χώρα μας την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των…

vor 1 Tag

TSF1 Podcast - WEC | 6 Stunden von Spa

Καλημέρα αγαπητοί ακροατές και καλώς ήρθατε στο τρίτο TSF1 Podcast για τη σεζόν 2024 του…

vor 1 Tag