NEWS

Ford präsentiert den neuen Ranger Raptor und Transit Custom bei ERGO.TEC / Projektmaschinen

Δυναμική και άκρως ενδιαφέρουσα για τους Έλληνες επαγγελματίες είναι η παρουσία της Ford στην έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων που φιλοξενείται στις γνώριμες εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου MEC στην Παιανία από την Παρασκευή 24 Μαΐου έως και την Κυριακή 26 Μαΐου 2024.

Συγκεκριμένα, όλοι οι επισκέπτες της φετινής έκθεσης που θα βρεθούν στο stand της Ford Βελμάρ θα έχουν τη ευκαιρία να γνωρίσουν, αλλά και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα ολοκαίνουργια Ranger Raptor και Transit Custom, τα οποία αποτελούν δύο μόλις από τα πολλά και μεγάλα αστέρια στην προηγμένη και εξαιρετικά ικανή σε δυνατότητες γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Ford.

Die neue Ford Ranger Raptor είναι αναμφίβολα ένα pick-up που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Με την υπογραφή και πινελιά της Ford Performance κυριολεκτικά σε κάθε τεχνολογική πτυχή του – συμπεριλαμβανομένων των αγωνιστικών αναρτήσεων, του μοναδικού συστήματος μετάδοσης, του 10τάχυτου κιβωτίου και του πραγματικά πανίσχυρου 3.0L V6 EcoBoost κινητήρα των 292 ίππων – παραμένει και στη νεότερη γενιά το απόλυτο όχημα περιπέτειας: ένα εντυπωσιακό σε σχεδίαση pick-up, που όχι μόνο προσφέρει τις πιο extreme επιδόσεις στην κατηγορία του, αλλά μαζί με αυτές αδιαπραγμάτευτη πρακτικότητα και κορυφαία πολυτέλεια, την οποία οι πελάτες θα συναντήσουν σήμερα μόνο σε πολυτελή επιβατικά μοντέλα. Όλα τα παραπάνω προσφέρονται σε συνδυασμό με ασυναγώνιστες δυνατότητες μεταφοράς φορτίων και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας, ώστε κάθε επαγγελματίας να έχει στη διάθεσή του πάντα το πιο ολοκληρωμένο και απόλυτο pick-up, τόσο για διασκέδαση όσο και για την εργασία του.

Die Transit Benutzerdefiniert – το βαν με τις υψηλότερες πωλήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη – αποτελεί τον πιο πιστό, αξιόπιστο και ακούραστο σύντροφο κάθε επαγγελματία οδηγού. Βραβευμένο με τον τίτλο «International Van of The Year 2024», το νέο Transit Custom έχει σχεδιαστεί από την αρχή, προσφέροντας πρωτόγνωρες για τα δεδομένα των βαν οχημάτων δυνατότητες διασύνδεσης επόμενης γενιάς. Με γνώμονα την βέλτιστη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα διατίθεται σε μια πλούσια γκάμα εκδόσεων όσον αφορά τα συστήματα μετάδοσης κίνησης, τα οποία περιλαμβάνουν εξηλεκτρισμένες προτάσεις για τους επαγγελματίες, όπως το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom, ή συμβατικές που παίρνουν κίνηση από τους οικονομικούς και αξιόπιστους κινητήρες ντίζελ της Ford.

Μην χάσετε την ευκαιρία προκειμένου να δείτε από κοντά τα επαγγελματικά Ranger Raptor και Transit Custom της Ford στην έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων. Οι πύλες της θα παραμένουν ανοιχτές για το κοινό από τις 10:00 έως και τις 19:00 κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών λειτουργίας της.

Panagiotis Karagiannis

Neueste Beiträge

Η Ferrari κέρδισε τις 24 Ώρες του Le Mans 2024, επαναλαμβάνοντας τον περσινό θρίαμβό της

Ένα χρόνο μετά τη νίκη της, η Ferrari επανέλαβε το κατόρθωμα στις 24 Ώρες του…

6 Stunden ago

Fiat: Επιστροφή στα 80’s με το νέο Grande Panda (Βίντεο)

Η Fiat επιστρέφει στα 80's με στοχευμένες σχεδιαστικές αναφορές σε ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα…

vor 2 Tagen

BMW: Στην Ελλάδα από 28.960€ η νέα δυναμική Σειρά 1

Στην Ελλάδα φέρνει η BMW τη νέα δυναμική Σειρά 1 τέσσερις μήνες πριν το επίσημο…

vor 2 Tagen

ACEA: Επιφυλακτική για τους δασμούς της ΕΕ στους Κινέζους κατασκευαστές

Επιφυλακτική για τους δασμούς που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στους Κινέζους κατασκευαστές, εμφανίστηκε η ACEA,…

vor 3 Tagen

Peugeot TotalEnergies : Έτοιμη για τον εμβληματικού αγώνα “24 Hours of Le Mans”

Αφού η περσινή επετειακή έκδοση Centenary συγκέντρωσε ένα ρεκόρ πλήθους 325.000 θαυμαστών, ο αγώνας 24…

vor 3 Tagen

Παρακολουθήστε live από το κόκπιτ της Ferrari 499P #50 και #51 για την HYPERPOLE στους 24H του Le Mans

H Hyperpole είναι μια ειδική συνεδρία προκριματικών στις 24 Ώρες του Le Mans, μέρος του…

vor 3 Tagen