Die Bewegung auf der Straße leben
Alfa Romeo Tonale

Η Alfa Romeo Tonale, με €295/μήνα

Χάρη στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα το μιλανέζικο compact SUV γίνεται δικό σας με μόλις €295/μήνα και συνοδεύεται από 4 χρόνια εγγύησης

Alfa Romeo Tonale

Με τη μοναδική φινέτσα που της εξασφάλισε η σχεδιαστική πένα του Αλέξανδρου Λιώκη αλλά και με το πιο σπορ DNA που υπάρχει στην κατηγορία, η Alfa Romeo Tonale αποτελεί μια ασυναγώνιστη επιλογή στα compact SUV και πλέον είναι πιο προσιτή από ποτέ.

Το ιταλικό μοντέλο στην έκδοση Hybrid 130 HP Sprint γίνεται δικό σας με €39.500 ή με μόνο €295/μήνα. Εκτός από πολύ χαμηλή δόση το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα εξασφαλίζει επιπλέον μεγάλη ευελιξία, με την περίοδο αποπληρωμής να φτάνει τους 36 μήνες. Μετά τη συμπλήρωσή τους ο πελάτης μπορεί να μπορεί να αποφασίσει πώς θέλει να προχωρήσει, ανάλογα με το πώς έχουν διαμορφωθεί οι ανάγκες του. Μπορεί να εξαγοράσει το αυτοκίνητο, να ενεργοποιήσει νέα χρηματοδότηση ή να το επιστρέψει και να συνεχίσει με μια άλλη Alfa Romeo.

Η Tonale Hybrid 160 HP στο επίπεδο εξοπλισμού Sprint κοστίζει €40.500 και διαθέτει ακαταμάχητο value for money, έχοντας μηδενική χρέωση στα μεταλλικά και παστέλ χρώματα -πλην του πράσινου. Έτσι, το όφελος για τον πελάτη αγγίζει τις €3.200 και όπως σε όλες τις εκδόσεις συνοδεύεται από 4ετή εγγύηση (ή 160.000 km) για τα μηχανικά μέρη και ίσης διάρκειας οδική βοήθεια.

Η κορυφαία Tonale Plug-in Hybrid με το υβριδικό σύστημα των 280 HP, την ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 82 km στην πόλη και τις κορυφαίες επιδόσεις ξεκινάει από €49.635, με το επίπεδο εξοπλισμού Sprint να ισοδυναμεί με μηδενικό φόρο για εκείνον που τη χρησιμοποιεί ως εταιρικό αυτοκίνητο. Να σημειωθεί ότι η μπαταρία υψηλής τάσης της συγκεκριμένης έκδοσης καλύπτεται από 8ετή εγγύηση ή 160.000 km.

Ο βασικός εξοπλισμός είναι πολύ παραπάνω από πλούσιος στις Tonale Sprint, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3” και οθόνη infotainment 10,25” με πλοήγηση, εμπρός-πίσω αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας. Επιπλέον διαθέτει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη στο κάθισμα του οδηγού, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με αισθητήρα ποιότητας αέρα, βάση ασύρματης φόρτισης κινητού, ενεργό cruise control, Apple CarPlay/Android Auto και πεντάλ αλουμινίου.

Το μαύρο γυαλιστερό body kit, οι ζάντες αλουμινίου 18” με διαμαντέ φινίρισμα και οι ενεργοί 3+3 Full LED Matrix προβολείς αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη σπορ σιλουέτα της Alfa Romeo Tonale, ενώ στην καμπίνα ξεχωρίζουν η κορυφαία ποιότητα, οι άνετοι χώροι και η υψηλή ψηφιακή τεχνολογία.

Είναι στοιχεία που ολοκληρώνουν με ουσία τη φινέτσα και το δυναμισμό του πιο σπορ C-SUV της αγοράς, ικανοποιώντας στο έπακρο τόσο τον οδηγό όσο και τις οικογενειακές απαιτήσεις.