Η Citroen πρωταγωνιστεί στο 66ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Νέα μοντέλα και καινοτομίες Citroen στο 66ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Στο 66ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, η Citroen (Hall 8) πρωταγωνιστεί, αξιοποιώντας τα ισχυρά της στοιχεία, που είναι: η δημιουργικότητα, η άνεση και η τεχνολογία. Η Citroen δείχνει το μέλλον,  εκφράζοντας το όραμά της, παρουσιάζοντας δύο πρωτότυπα αυτοκίνητα με ξεχωριστή σχεδίαση. Βασικός γνώμονας είναι η άνεση, καθώς εξοπλίζονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το Cactus M σε παγκόσμια πρεμιέρα, μία μοναδική ιδέα, εμπνευσμένο από το θρυλικό Mehari. Πρόκειται για μία φρέσκια και δυναμική παραλλαγή του C4 Cactus, ένα μοναδικά σχεδιασμένο αυτοκίνητο με ξεχωριστή προσωπικότητα. Το Cactus Μ εκφράζει πλήρως τις κλασικές αξίες της Citroen. Το πρωτότυπο Aircross θα κάνει την πρώτη πανευρωπαϊκή του εμφάνιση, ένα πρωτοποριακό SUV που μπορεί να υπερηφανεύεται για την ιδιαίτερη εμφάνισή του. Καταδεικνύοντας το πολύπλευρο στυλ του, συνεχίζοντας πιστά τη φιλοσοφία της Citroen που ξεκίνησε με το πρωτοποριακό για τα δεδομένα της αυτοκίνησης C4 Cactus.


Στο περίπτερο της Citroen, επίσης θα υπάρχει η νέα γκάμα του C4 Cactus, καθώς έχει αναβαθμιστεί τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και με το νέο κινητήρα BlueHDi 100 S&S ETG6.

Το νέο C1 θα παρουσιαστεί σε νέους χρωματισμούς, αποπνέοντας αίσθηση φρεσκάδας, καθώς και αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού, με τις τεχνολογίες Active City Brake και Lane Departure Warning System να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το νέο C4 παρουσιάζεται καλύτερο από ποτέ, καθώς τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED DRLs και τα τρισδιάστατης εστίασης στο πίσω μέρος θα τραβήξουν τα βλέμματα. Η άνεση βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς τα καθίσματα, η ηχομόνωση του εσωτερικού, η πανοραμική γυάλινη οροφή, τα διαιρούμενα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, καθώς και ο χώρος αποσκευών των 408 λίτρων, το καθιστούν τη δυνατότερη πρόταση της κατηγορίας του. Η καμπίνα του νέου C4 είναι συνδεδεμένη με το CITROËN Connect Box. Οι κινητήρες PureTech και BlueHDi διακρίνονται για την άκρως χαμηλή τους κατανάλωση. Η τεχνολογία Mirror Screen κάνει την εμφάνισή της στο νέο C4!

Το νέο Berlingo θα φέρει πλέον νέο προφυλακτήρα με φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, νέα μάσκα, mirror screen οθόνη με σύστημα πλοήγησης, Active City Brake, καθώς και νέο κινητήρα BlueHDi 100 S&S με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Τέλος, το περίπτερο της Citroen θα είναι άκρως ενδιαφέρον για τους λάτρεις των νέων τεχνολογιών, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις νέες τεχνολογίες Citroen. Συγκεκριμένα, το σύστημα πολυμέσων MyCITROËN Link, φέρνει ουσιαστικά τα smartphone στο αυτοκίνητο, καθώς και τα Mobile Applications. Έτσι οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τη χρησιμότητα καθώς και τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνει ο οδηγός με αυτά.