Χωράει ένας Αντετοκούνμπο σε ένα Volvo XC40;

Είναι από τα ερωτήματα που… συνοδεύουν τους μπασκετικούς superstars. Χωράει άραγε το τάδε “θηρίο” της εθνικής ομάδας μπάσκετ στο τάδε μοντέλο; Για το μέλος της “επίσημης αγαπημένης” και πρωταθλητή του ΝΒΑ για το 2020 των Los Angeles Lakers, Κώστα Αντετοκούνμπο, την απάντηση στο ερώτημα δίνει η Volvo Saracakis του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Σε ποιο ερώτημα; Στο “χωράει ο Κώστας των 2.08 μ. σε ένα Volvo XC40”;

Η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με τον Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα, και, στο πλαίσιο αυτής (που περιλαμβάνει προβολή των μοντέλων της σουηδικής μάρκας από τον Κώστα Αντετοκούνμπο), η Volvo Saracakis του παραχώρησε το compact SUV XC40 Recharge Plug-in Hybrid T5 για τις μετακινήσεις του.

Για την παράδοση του αυτοκινήτου, ο Κώστας Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και συγκεκριμένα την έκθεση Volvo Saracakis στη Λεωφόρο Αθηνών 71 όπου οι συνεργάτες της Volvo Saracakis του παρουσίασαν όλα τα συστήματα, τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του κορυφαίου compact plug-in υβριδικού SUV που θα τον συντροφεύει στις διαδρομές του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ. Διαπίστωσαν επίσης ότι… χωράει.

Εντάξει, αν τεντώσει τα πόδια, μια χαρά είναι

Το compact plug-in υβριδικό SUV έχει σχεδιαστεί για τον πλανήτη μας και είναι ιδανικό για την οδήγηση στην πόλη και τον ανοιχτό δρόμο. Με την εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας το XC40 Recharge Plug-in Hybrid T5 δημιουργήθηκε για να σκέφτεται το αύριο χωρίς να θυσιάζει την οδηγική εμπειρία του σήμερα.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις