Η Canyonlands Jeep Adventures επιλέγει ελαστικά Yokohama

H off – road συνεργασία μεταξύ των ελαστικών YOKOHAMA και της Canyonlands Jeep Adventures συνεχίζεται  στα γραφικά και συνάμα σκληροτράχηλα μονοπάτια της Utah των Η.Π.Α., με τους λάτρεις της off-road περιπέτειας να έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα Jeep,  “πατώντας” στα ανθεκτικά ελαστικά GEOLANDAR® της ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

 “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Canyonlands”, δήλωσε ο Alan Holtschneider, διευθυντής μάρκετινγκ της YOKOHAMA. “Είτε πρόκειται για  λανσάρισμα ελαστικών, μια εταιρική εκδήλωση, ή για ενθουσιώδεις οδηγούς που αγαπούν την περιπέτεια σε γραφικές διαδρομές μέσα από μονοπάτια, η περιοχή των Canyonlands και ο στόλος των 22 Jeep είναι εξαιρετικά. Βρίσκεται  στην καρδιά του Moab, ένα εξαιρετικό πάρκο για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε εκτός δρόμου διαδρομές, με τα ελαστικά GEOLANDAR “.

“Εμπιστευόμαστε τα ελαστικά GEOLANDAR της YOKOHAMA για περισσότερα από 10 χρόνια”, δήλωσε ο Jason Taylor, ιδιοκτήτης της  Canyonlands Jeep Adventures. “Το Moab είναι γνωστό ως  η Μέκκα των 4×4 και έχει μερικές από τις πιο σκληρές συνθήκες διαδρομής στον κόσμο. Τα ελαστικά GEOLANDAR μας  προσφέρουν την ενδεδειγμένη αξιοπιστία για να οδηγήσουμε τα Jeep μας  στα δύσκολα μονοπάτια, γνωρίζοντας ότι οι επισκέπτες / οδηγοί  μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα  ελαστικά στην αγορά, για την συγκεκριμένη αποστολή. Η συνεργασία μας με την YOKOHAMA είναι πολύ συναρπαστική και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε περαιτέρω για να διευρύνουμε την αγορά του GEOLANDAR “.

Η γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. 

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις