Δωρεάν χειμερινός έλεγχος για την αγαπημένη σας BMW

Απολαύστε το χειμώνα με τις υπηρεσίες BMW Service

Το BMW Service στοχεύει στην καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των κατόχων 

αυτοκινήτων BMW επιδιώκοντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, όπως επιτάσσουν τα πρότυπα ποιότητας της μάρκας. Η τεχνογνωσία των ειδικών του BMW Service, η διαγνωστική τεχνολογία αιχμής, τα Γνήσια Ανταλλακτικά και Λιπαντικά BMW εγγυώνται την άριστη συντήρηση και επισκευή σε κάθε περίπτωση.

Στα πλαίσια της Χειμερινής Καμπάνιας BMW, προσφέρεται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW δωρεάν χειμερινός έλεγχος, ο οποίος θα ισχύει έως τις 29/2/2016. Όλοι οι κάτοχοι BMW θα μπορούν να υποβάλουν το αυτοκίνητό τους σε έλεγχο, στα πλαίσια του οποίου θα ελέγχονται τα σημαντικότερα σημεία του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, διατίθενται σε μοναδικές τιμές επιλεγμένα αξεσουάρ BMW, τόσο για το εσωτερικό όσο και για το εξωτερικό των αυτοκινήτων. Συστήματα μεταφοράς, αξεσουάρ φωτισμού, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας θα μετατρέψουν κάθε διαδρομή σε απόλαυση.

Επιπλέον, τα προϊόντα από την BMW Lifestyle Collection θα μετατραπούν στον ιδανικό σύντροφο για το χειμώνα και θα αποτελέσουν εξαιρετικές επιλογές για δώρα στα αγαπημένα πρόσωπα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο www.bmw.gr/specials

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις