Διαγωνισμός: Ζήσε μια μοναδική εμπειρία και πάρε κι ένα δωράκι!

Για να πάει καλά η χρονιά, το TopSpeed.gr και η Jeep σου έχουν ετοιμάσει το απόλυτο ποδαρικό. Το οποίο έχει μοναδικά δώρα, αλλα και -κυρίως- μια ανεπανάληπτη εμπειρία, γεμάτη αδρεναλίνη! Αυτός, είναι ο πρώτος διαγωνισμός μας!

Και τι θα κερδίσουν οι τυχεροί; Αν είσαι ένας από αυτούς (που, μεταξύ μας, έχεις τεράστιες πιθανότητες να είσαι), θα έχεις την ευκαιρία, τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου (9-10 και 16-17 Ιανουαρίου), να οδηγήσεις το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016, Jeep Renegade, στην ειδικά διαμορφωμένη χωμάτινη πίστα της Jeep, στη λ. Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα.

Με τη συνοδεία εκπαιδευτή της Jeep, θα βουτήξεις το Renegade στη λάσπη, θα ανεβοκατέβεις λόφους, θα κάνεις τραμπάλα (ναι, τραμπάλα με το αυτοκίνητο, γιατί δεν θα μεγαλώσουμε ποτέ), θα περάσεις από δρόμους που φαντάζουν αδιάβατοι. Όταν ολοκληρώσεις τη διαδικασία, θα παραλάβεις ένα συλλεκτικό, αυθεντικό δωράκι της Jeep. Εμείς το κάναμε, το διασκεδάσαμε και είπαμε να σου προσφέρουμε κι εσένα αυτή την εμπειρία. Δες εδώ πώς το Renegade και το Jeep Camp έκαναν τον Παναγιώτη, του team του TopSpeed.gr, να λασπωθεί και να χαμογελάσει (επιτέλους).

Και τι πρέπει να κάνεις; Είναι απλό: Πάτα like στη σελίδα του TopSpeed.gr, κάνε like και share στην καρφιτσωμένη δημοσίευσή μας για το διαγωνισμό και πες μας -στα σχόλια- σε ποιο χρώμα σου αρέσει περισσότερο το Renegade.

Μείνε συντονισμένος στο TopSpeed.gr. Η αγάπη σου, το καθημερινό σου κλικ, γυρίζει πίσω. Οι εκπλήξεις, μόλις άρχισαν. Να δεις τι σου χουμε για μετά
Tip: Οι όροι του διαγωνισμού, θα δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες, στο TopSpeed.gr, όπου, φυσικά, θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των τυχερών

Tip2: Ο διαγωνισμός λήγει στις 16:00 της 7ης Ιανουαρίου 2016

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις