Οδήγησε τα νέα μοντέλα στην έκθεση Αυτοκινήτου το επόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 22 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο, είσοδος από Λ. Ποσειδώνος).

Πρόκειται για τη μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, η οποία επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους φίλους της αυτοκίνησης και της τεχνολογίας.

Την όλη διοργάνωση που κάθε χρόνο αναβαθμίζεται, στηρίζουν οι περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Σε αυτή τη διοργάνωση υψηλού επιπέδου, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με περισσότερους από 60.000 επισκέπτες.

Τα εντυπωσιακά περίπτερα έχουν πολλά νέα στοιχεία που αναβαθμίζουν την εικόνα των εταιρειών και δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερώνονται σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τα νέα μοντέλα και τις εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» συμμετέχουν οι εξής μάρκες: Alfa Romeo, Αudi, BMW Hellas , Citroen – DS Automobile, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Σημαντική στοιχείο της φετινής διοργάνωσης είναι η χορηγία της FISIKON που έχει προστεθεί στον τίτλο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ. Η παρουσία της FISIKON είναι πολύ σημαντική για όλους τους συμμετέχοντες, γιατί η νέα υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 195 23-01-2015) οριοθετεί και επιτρέπει την έναρξη μετατροπών αυτοκινήτων σε σχήματα διπλού καυσίμου με τη χρήση φυσικού αερίου.

Επίσης οι επισκέπτες, θα ενημερωθούν για τα προϊόντα που είναι συνδεδεμένα με τα αξεσουάρ, ανταλλακτικά και το after market.

Πρόκληση για όσους θέλουν να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα και να κάνουν συγκρίσεις στα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό τους είναι τα test drive, που θα γίνουν με μεγάλο αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων.

Έχει προβλεφθεί ειδική σήμανση για τη καθοδήγηση των επισκεπτών από όλες τις κεντρικές αρτηρίες. Το φυλασσόμενο και δωρεάν παρκινγκ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 5.000 αυτοκίνητα.

Από το site της έκθεσης http://autokinisiexpo.gr/  μπορείτε να ενημερωθείτε και να αντλήσετε φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση μοντέλων αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν  στην έκθεση.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις