Δύο τεράστια ονόματα της αυτοκίνησης έρχονται Ελλάδα

Εκφράζουν δύο διαφορετικές σχολές αυτοκίνησης. Τόσο διαφορετικές, τόσο αντίθετες μεταξύ τους, που πολλοί μιλάνε για το χάσμα μεταξύ δύο κόσμων. Και όμως, αυτοί οι δύο κόσμοι, οι οποίοι είναι μακρινοί από τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, ετοιμάζονται, για πρώτη φορά, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην πολύπαθη, χτυπημένη από την κρίση, ελληνική αγορά.
Στην πρώτη περίπτωση, πρόκειται για γιγαντιαίο κατασκευαστή αυτοκινήτων, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επίσημη έναρξη δραστηριοτήτων στη χώρα μας. Αν και τα γενικότερα σχέδιά του είναι θολά, λόγω της γραφειοκρατίας, αλλά και της γενικότερης ρευστής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, θεωρείται δεδομένη η πρόθεσή του να λειτουργήσει πολύ σύντομα την πρώτη του αντιπροσωπεία στην Αθήνα και να επεκταθεί, δημιουργώντας πλήρες δίκτυο εξυπηρέτησης που θα καλύπτει κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στη δεύτερη περίπτωση, δεν πρόκειται για αυτόνομη κάθοδο μιας φίρμας στην Ελλάδα. Άλλωστε, τύποις τουλάχιστον, η μάρκα αυτή υπάρχει στην Ελλάδα, υπό την ομπρέλα ενός εκ των μεγαλύτερων και ισχυρότερων εισαγωγέων αυτοκινήτων της χώρας μας. Και, επειδή η καλώς εννοούμενη τρέλα είναι ένα χαρακτηριστικό που διακρίνει τον επικεφαλής αυτού του επιχειρηματικού σχήματος, το TopSpeed.gr μαθαίνει πως βρίσκεται προ των πυλών, η έναρξη της εισαγωγής των συγκεκριμένων, κορυφαίων μοντέλων της συγκεκριμένης μάρκας, που σήμερα βρίσκονται στο πάνθεον των supercars και, γύρω από το όνομά τους, επικρατεί ένας μύθος.

Το αστείο είναι ότι αυτές οι δύο μάρκες, με τα κορυφαία μοντέλα τους, δημιούργησαν πλήθος συζητήσεων και διαφωνιών παγκοσμίως, όταν τα δύο κορυφαία μοντέλα τους αναμετρήθηκαν σε ένα drag strip. Και, λες και είναι παιχνίδι της μοίρας, ετοιμάζονται να αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά, σε ένα από τα πιο σκληρά περιβάλλοντα του κόσμου. Την ελληνική αγορά.

Ποιοι είναι; Μείνε συντονισμένος στο TopSpeed.gr και θα σου τα πούμε όλα!

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις