Οδήγησε την Bentley Bentayga παρέα με τον Juha Kankkunen

Μια εμπειρία ζωής για λίγους, στους πάγους της Φινλανδίας για να γευτείς στο μέγιστο βαθμό την πολυτέλεια και την περιπέτεια.

Το πιο δυνατό, πιο πολυτελές και ταχύτερο SUV στον κόσμο, η Bentley Bentayga, κάνει ντεμπούτο στις παγωμένες λίμνες της Φινλανδίας για να το οδηγήσουν οι εκλεκτοί πελάτες της Bentley στην φημισμένη εκδήλωση Power on Ice.

Το Power on Ice είναι μια αξέχαστη εμπειρία τεσσάρων ημερών που δίνει την δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να πιέσουν όλα τα μοντέλα της Bentley και να ανακαλύψουν τα όρια τους
Τον ερχόμενο Φεβρουάριο του επόμενου έτους, οι επισκέπτες θα είναι μεταξύ των πρώτων για να εξερευνήσουν τις ικανότητες του νέου SUV Bentayga, σε ένα από τα πιο όμορφα και αντίξοα μέρη στον κόσμο.

Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια οδήγησης στον πάγο με επικεφαλή τον τετράκις παγκόσμιο Πρωταθλητή WRC και δύο φορές κάτοχος του ρεκόρ ταχύτητας σε πάγο, Juha Kankkunen. Οι δέκα ειδικά διαμορφωμένες πίστες είναι σχεδιασμένες από τον ίδιο..

Μια σειρά από μοντέλα της Bentley, συμπεριλαμβανομένης της ναυαρχίδας των επιδόσεων της μάρκας, την Continental GT3-R, θα είναι παρών για να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό τοπίο.
Εξοπλισμένα με συστήματά τετρακίνησης και με ρύθμιση για εκτός δρόμου οδήγηση όπως στην περίπτωση της Bentayga όλα τα μοντέλα μπορούν να προσαρμόζουν συνεχώς την κατανομή ισχύος μεταξύ του εμπρός και του πίσω άξονα, ανάλογα με την πρόσφυση, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη οδική συμπεριφορά.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα διαμένουν στο μοναδικό σαλέ Ruka Peak όπου θα μπορούν να χαλαρώνουν μετά από μια γεμάτη με αδρεναλίνη ημέρα, απολαμβάνοντας παραδοσιακή σάουνα καπνού ή γευματίζοντας με σύγχρονη φινλανδική κουζίνα. Οι εθισμένοι με την αδρεναλίνη θα μπορούν να κάνουνε σαφάρι με έλκηθρο, με οδηγούς  σκυλιά χάσκι για να περιηγηθούν σε ένα ιστορικό αγρόκτημα ταράνδων για να ολοκληρώσουν τη βύθιση στη Φινλανδική κουλτούρα και να εξασφαλίσουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που θα θυμούνται για πάντα…

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία καταλυμάτων, με τιμές που ξεκινούν από € 11.900 ανά άτομο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο. events.bentleymotors.com, ή επικοινωνώντας με την ομάδα της Bentley στο +44 (0) 1675 445 945.