Διπλή διάκριση για την Avis στην Ελλάδα

Δύο σημαντικές βραβεύσεις στα Peak Performance Marketing Awards απέσπασε η Avis. Η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ξεχώρισε για μία ακόμη φορά για την καινοτομία της σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας της.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η Avis βραβεύτηκε και στις δύο κατηγορίες που συμμετείχε. Συγκεκριμένα, κέρδισε:

›          Gold Award στην κατηγορία Best Performance in B2B, για την εξαιρετικά αποτελεσματική χρήση Performance Marketing προς B2B κοινά της εταιρείας

›          Silver Award στην κατηγορία Best Lead Generation Campaign, για την υψηλή απόδοση της καμπάνιας για το Avis Leasing η οποία ξεπέρασε τους στόχους που είχαν τεθεί εξαρχής

Οι καμπάνιες που βραβεύθηκαν πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τη Relevance Digital Agency, η οποία κέρδισε το βραβείο Agency of the Year και αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Avis σε όλες τις ενέργειες performance marketing. Τις βραβεύσεις εκ μέρους της Avis παρέλαβε ο κ. Θωμάς Σιόλας, Senior Marketing and Communications Manager.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις