Με 360 άλογα από τον τρίλιτρο V6 biturbo έρχεται η Porsche Macan GTS

 

Porsche Macan GTS: Αυξημένες επιδόσεις και πιο δυναμική οδήγηση από το πιο σπορ SUV ούτως ή άλλως.

Η νέα έκδοση GTS του SUV της Porsche με τις compact διαστάσεις έρχεται να “λάμψει” με τις συναρπαστικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει η οδήγησή της, εμπειρίες που ξεπερνούν ακόμα και τις ήδη γνώριμες αρετές της Macan.

Η αύξηση της ισχύος, η ξανασχεδιασμένη ανάρτηση και τα ενισχυμένα φρένα συμπληρώνουν τον απαραίτητο εξοπλισμό. Οι 360 ίπποι του κινητήρα της την τοποθετούν ανάμεσα στην Macan S και την Macan Turbo. Τεχνικά, η αυξημένη ισχύς προκύπτει από τον τρίλιτρο κινητήρα V6 biturbo της Macan S, ο οποίος συμπληρώνεται με το κιβώτιο ταχυτήτων PDK και το σύστημα τετρακίνησης PTM (Porsche Traction Management) που κατανέμει συνεχώς και ανάλογα με τις απαιτήσεις του δρόμου και τον τρόπο οδήγησης, την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς. Διάφορα στοιχεία του γνωστού στυλ GTS της Porsche συμπληρώνουν τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Η Macan GTS συνδυάζει τα υψηλά επίπεδα των sport χαρακτηριστικών οδήγησης της Porsche με μια εξαίρετη καθημερινή χρηστικότητα. Χαρακτηριστικά του εξοπλισμού GTS είναι η πιο sport ρύθμιση της ανάρτησης PASM που χαμηλώνει το ύψος του αυτοκινήτου, μαζί με τους τροχούς 20 ιντσών σε μαύρο χρώμα και τα ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός και πίσω. Αντίστοιχα sport είναι και τα καθίσματα GTS, όπως και η sport εξάτμιση με τον βαθύ της ήχο.

Ταυτόχρονα, το νέο σύστημα συνδεσιμότητας και infotainment PCM με οθόνη multi-touch, αναβαθμισμένες λειτουργίες και ευκολότερο χειρισμό, τοποθετείται για πρώτη φορά σε SUV της Porsche.

H Macan GTS ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, χάρη στις τονισμένες μαύρες λεπτομέρειες του εξωτερικού του αμαξώματος – σε γυαλιστερό μαύρο πάνω από τη γραμμή της μέσης και σε εντυπωσιακό ματ μαύρο στα χαμηλότερα σημεία του αμαξώματος – αλλά και λόγω της ειδικής έκδοσης του πακέτου Sport Design.

Για πρώτη φορά, η Macan GTS διατίθεται προαιρετικά με προβολείς LED. Οι προβολείς αυτοί εγγυώνται βέλτιστο φωτισμό του δρόμου σε όλες τις συνθήκες.

Η νέα Macan GTS προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση στον οδηγό και έντονη την αίσθηση που απορρέει από την ενσωμάτωση και σε αυτό το αυτοκίνητο του DNA της Porsche.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις