VOLKSWAGEN2BTRANSPORTER2B6.1 c2B252812529 Από 24.545 ευρώ το νέο VW Transporter στην Ελλάδα

Από 24.545 ευρώ το νέο VW Transporter στην Ελλάδα

Με εντυπωσιακό design, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED εμπρός-πίσω, νέο ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης που επιτρέπει τη χρήση ενεργών συστημάτων υποβοήθησης διεύθυνσης, δίλιτρους πετρελαιοκινητήρες 2.0 TDI τελευταίας γενιάς που πληρούν το νέο πρότυπο εκπομπών Euro 6d TEMP EAVP ξεκίνησε η διάθεση του νέου Volkswagen Transporter στην Ελλάδα. Με τιμές (προτεινόμενη λιανική τιμή) που εκκινούν από τα 24.545 ευρώ, το μοντέλο  που υπηρετεί τους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 70 χρόνια, έχει ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. 

VOLKSWAGEN2BTRANSPORTER2B6.1 c2B252812529 Από 24.545 ευρώ το νέο VW Transporter στην Ελλάδα

Το νέο Transporter 6.1 συνδέεται online, προσφέρει, αν είναι επιθυμητό, ψηφιακές πληροφορίες, διαθέτει αυτοματοποιημένες λειτουργίες οδήγησης, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και μοντέρνο σχεδιασμό. Στη χώρα μας, επιπλέον της έκδοσης Van, θα διατίθεται σε έκδοση Pick-Up, όπως και στις εκδόσεις Kombi, Caravelle και Multivan, ενώ προς τα μέσα του επόμενου έτους αναμένεται και η έκδοση Chassis.

VOLKSWAGEN2BTRANSPORTER2B6.1 b2B252812529 Από 24.545 ευρώ το νέο VW Transporter στην Ελλάδα

Το νέο Transporter 6.1 ξεχωρίζει από την εντυπωσιακή του μάσκα εμπρός, η οποία είναι αισθητά μεγαλύτερη και αποτελεί μια ενιαία σχεδιαστική μονάδα με το νέο προφυλακτήρα. Όλα τα στοιχεία χαμηλότερα από το καπό, συμπεριλαμβανομένων των προβολέων και των φτερών, είναι επίσης καινούργια. Τα φώτα ημέρας είναι LED ενώ και οι προβολείς, ανάλογα με την έκδοση, είναι επίσης LED. Στις πιο πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού μια λωρίδα χρωμίου προσθέτει με τη σειρά της έναν εκλεπτυσμένο τόνο στον προφυλακτήρα. Με ή χωρίς χρωμιωμένα στοιχεία, ο νέος σχεδιασμός του εμπρός μέρους προσδίδει έμφαση στο πλάτος και ενισχύει τη χαρισματική εμφάνιση του νέου Transporter 6.1. Έξι νέας σχεδίασης ζάντες, έξι νέα εξωτερικά χρώματα και επτά νέες διχρωμίες ολοκληρώνουν την ελκυστική εξωτερική αναβάθμιση.

Εσωτερικό και εργονομία

VOLKSWAGEN2BTRANSPORTER2B6.1 d2B252812529 Από 24.545 ευρώ το νέο VW Transporter στην Ελλάδα

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το καινούργιο ταμπλό που προσφέρει πολλές ψηφιακές ευκολίες ενώ ενσωματώνει τα νέα συστήματα Infotainment (ΜΙΒ 3ης γενιάς), ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο διαθέτει αυτή την στιγμή η μάρκα.  Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι άφθονοι, με ένα επιπλέον “ράφι” μπροστά από τον οδηγό, με ένα μεγαλύτερο ανοικτό χώρο αποθήκευσης και ένα ακόμη “ράφι”, μπροστά από τον συνοδηγό. 

VOLKSWAGEN2BTRANSPORTER2B6.1 e2B252812529 Από 24.545 ευρώ το νέο VW Transporter στην Ελλάδα

Επίσης, νέας σχεδίασης είναι οι ποτηροθήκες που βρίσκονται κοντά στις εμπρός κολόνες, καθώς και η μεγαλύτερη θέση με προαιρετική επαγωγική φόρτιση για smartphone. Το τιμόνι έχει επίσης επανασχεδιαστεί. Στο νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών υπάρχει τώρα ένας διακόπτης View, ο οποίος με ένα μόνο κλικ δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής των θεματικών ενοτήτων του ψηφιακού πίνακα οργάνων (Digital Cockpit). Παράλληλα, το νέο Transporter διαθέτει νέας σχεδίασης εσωτερικό θυρών, εσωτερικά φώτα τεχνολογίας LED αλλά και νέες επενδύσεις καθισμάτων.

Ένα πολυεργαλείο  

VOLKSWAGEN2BTRANSPORTER2B6.1 a2B252812529 Από 24.545 ευρώ το νέο VW Transporter στην Ελλάδα

Στην 70χρονη ιστορία του το Transporter έχει αποκτήσει τη φήμη ενός στιβαρού οχήματος που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία. Έχει καταγραφεί στην αντίληψη της αγοράς ως το ιδανικό όχημα για εταιρείες διανομών, εμπορικές και κατασκευαστικές, δημόσιες υπηρεσίες και υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών στον τουρισμό, τις μεταφορές και αλλού. 

VOLKSWAGEN2BTRANSPORTER2B6.1 i Από 24.545 ευρώ το νέο VW Transporter στην Ελλάδα

Χαρακτηριστικός είναι ο νέος τρόπος φόρτωσης για ιδιαίτερα μακριά αντικείμενα που μπορούν πλέον να σπρωχτούν κάτω από το διπλό κάθισμα από την πλευρά του συνοδηγού (λειτουργία φόρτωσης κάτω από το κάθισμα). Αυτή η δυνατότητα αυξάνει το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης από τα 2.450 στα 2.900 χιλιοστά και στην έκδοση με το μεγαλύτερο μεταξόνιο από τα 2.900 στα 3.300 χιλιοστά. Το Transporter 6.1 είναι επίσης εξοπλισμένο με ξεχωριστό σύστημα κλειδώματος του χώρου φόρτωσης (για οχήματα με διαχωριστικό) ώστε να επιτρέπεται το ανεξάρτητο κλείδωμα από την καμπίνα.

Κορυφαία ασφάλεια

VOLKSWAGEN2BTRANSPORTER2B6.1 h2B252812529 Από 24.545 ευρώ το νέο VW Transporter στην Ελλάδα

Στο σύνολο των νέων συστημάτων προστίθεται και το σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων, ενώ για επιπλέον ασφάλεια υπάρχει και το σύστημα πλευρικής προστασίας (side protection) από το Crafter, που έχει προσαρμοστεί για το νέο Transporter 6.1. Χρησιμοποιώντας αισθητήρες υπερήχων μειώνεται το ενδεχόμενο οποιασδήποτε ζημιάς. Την προστασία από ατυχήματα κατά την οπισθοπορεία φροντίζει το σύστημα Rear Traffic Alert που προειδοποιεί ηχητικά εάν υπάρχουν οχήματα, πεζοί ή ποδηλάτες που πλησιάζουν το νέο Transporter 6.1. 

VOLKSWAGEN2BTRANSPORTER2B6.1 g2B252812529 Από 24.545 ευρώ το νέο VW Transporter στην Ελλάδα

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι διατίθενται για πρώτη φορά στο Transporter 6.1 κάμερα οπισθοπορείας για δίφυλλη πίσω πόρτα (προαιρετικός εξοπλισμός) και σύστημα προειδοποίησης έκτακτης ανάγκης eCall (βασικός εξοπλισμός).

Αποδοτικοί TDI κινητήρες

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει κορυφαίους πετρελαιοκινητήρες δύο λίτρων. Οι πολύ αποδοτικοί turbo diesel (TDI) κινητήρες είναι διαθέσιμοι σε τρεις εκδόσεις ισχύος: 110, 150 και 199 ίππους. Οι εκδόσεις με τους 150 και 199 ίππους μπορούν να συνδυαστούν με το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION αλλά και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Όλες οι εκδόσεις του νέου Transporter 6.1 με τους κινητήρες TDI πληρούν τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές ρύπων Euro 6d TEMP EAVP και συνδυάζονται με σύστημα start/stop. 

Βασικός εξοπλισμός  

VOLKSWAGEN2BTRANSPORTER2B6.1 f2B252812529 Από 24.545 ευρώ το νέο VW Transporter στην Ελλάδα

Αν κάτι αξίζει να σημειωθεί για το νέο Transporter, αυτό είναι ότι είναι πολύ πιο σύγχρονο, πολύ πιο ολοκληρωμένο και προσφέρει στον επαγγελματία επιπλέον στοιχεία βασικού εξοπλισμού σε σχέση με τον προκάτοχό του, διατηρώντας την προτεινόμενη τιμή λιανικής στα ίδια επίπεδα!

Έτσι λοιπόν, το νέο Transporter 6.1 ενδεικτικά διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό: 

Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και δυνατότητα κλειδώματος από το εσωτερικό

Νέας γενιάς σύστημα Infotainment “Composition Colour” με οθόνη 6,5”, AppConnect και νέα υποδοχή USB Type-C

Πίσω δίφυλλη πόρτα με παράθυρα

Αυξημένο μικτό βάρος στα 3.000kg

Οθόνη πολλαπλών λειτουργιών & driver “Alert System” 

Σύστημα προειδοποίησης έκτακτης ανάγκης eCall (Emergency Call)

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις