Υποδεχόμαστε το 2017 με μια AMG 6X6 στο dragstrip

Το σκεφτόμασταν: Να σου πούμε “καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2017” και άλλα τέτοια νερόβραστα; Τρίψαμε λίγο τις φουσκωμένες μας κοιλιές και το αποφασίσαμε: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε το 2017 από κάτι διαφορετικό, κάτι extreme. Να μας/σου κάνει ποδαρικό κάτι που είναι υπερβολικό. Έτσι, για να πάει καλά ο χρόνος.

Υπάρχουν πισωκίνητα, προσθιοκίνητα, τετρακίνητα με χιλιάδες άλογα. Αλλά, όχι: Εμείς θέλαμε κάτι διαφορετικό. Και, κοίτα τι σου χουμε: Μια Mercedes- AMG G63 6X6 με 700 ίππους και ένα αφρικάνικο βουβάλι στην οροφή του (έτσι, για να προκαλεί περισσότερη αεροδυναμική αντίσταση), να παίρνει τη θέση του σε ένα dragstrip, δίπλα από ένα μάτσο (άλλα) supercars.

Ο 5,5λιτρος V8 twin turbo των 544 ίππων πειράχτηκε μέχρι να αποδώσει 700 ίππους και, από εκεί και πέρα, δεν χρειάστηκαν και πολλά. Γιατί, προφανώς, καλύτερο από το 4Χ4 είναι το 6Χ6. Απόλαυσέ το, λοιπόν, με τις ευχές μας το 2017 να πατάς σταθερά όπως οι 6 τροχοί της AMG και να πετυχαίνεις γρήγορα αυτό που εύχεσαι. Καλή μας χρονιά!!!