Στις 14 Νοεμβρίου, έχει Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα!

 Πού πήγαν εκείνες οι εποχές που, χωρίς μιζέρια, περιμέναμε την ώρα να γίνει η επόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου; Που γκρινιάζαμε για τα κλειδωμένα αμάξια στα stands των εταιρειών, που αφιερώναμε μια μέρα ολοκληρη για να κάτσουμε ένα προς ένα στα καθίσματα όλων των αυτοκινήτων -κι ας μη μας άρεσαν όλα; Εδώ είναι!

Παρά την κρίση, αντί να χαλβαδιάζουμε σαν τον φτωχό συγγενή (που είμαστε) τα μοντέλα της 66ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ΙΑΑ 2015, περιμένουμε τη σειρά μας. Γιατί, σκυτάλη τώρα παίρνει για την Ελλάδα, η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 22 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Το πλέον ευχάριστo είναι ότι, τα περισσότερα καινούργια μοντέλα καθώς και οι εκδόσεις, που πρωταγωνίστησαν στην γερμανική έκθεση και ενδιαφέρουν την ελληνική αγορά, θα βρίσκονται στον χώρο της Έκθεσης.

Οι νέες προτάσεις των κατασκευαστών, θα πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους, κάτω από τον αττικό ουρανό, κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», και θα αποτελέσουν την απάντηση της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας στις νέες τάσεις και ανάγκες των καταναλωτών.

Στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, οι εισαγωγείς- αντιπρόσωποι και οι συνεργάτες τους έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία των περιπτέρων και την οργάνωση των Test Drives
 

Τα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων είναι αναβαθμισμένα και δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη σε όλη την έκθεση, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον ελκυστικό για τους φίλους του αυτοκινήτου και τους επισκέπτες της έκθεσης.

Συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων όπως: 
Alfa Romeo,Audi, BMW , Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan,Peugeot, Renault, Seat,Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Επίσης, υπάρχουν και προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες after sales  που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του.

Συνοπτικά, η Έκθεση σε αριθμούς 

– Στεγασμένος κλιματιζόμενος χώρος: 10.000 τ.μ.
– Χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τα Test Drives: 4.500 τ.μ.– Προβολείς ειδικών προδιαγραφών: 400.
– Διαφημιστικά στάντ που οριοθετούν την έκθεση: 200.
 -Δωρεάν φυλασσόμενο πάρκινγκ για: 5.000 αυτοκίνητα

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις