Με 135 ευρώ, κάνεις service στο Peugeot σου

Έχεις Peugeot; Η αντιπροσωπεία φροντίζει να το… φροντίζεις χωρίς να ξοδευτείς, σε τέτοιους δύσκολους καιρούς. Σύμφωνη με τις επιταγές των καιρών λοιπόν, η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένα προγράμματα  συντήρησης για αυτοκίνητα Peugeot πενταετίας και άνω.

Προνομιακά Πακέτα Συντήρησης Peugeot
Για όλες τις δημοφιλείς εργασίες συντήρησης, η Peugeot διαθέτει ειδικά πακέτα – σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές – τα οποία περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ., παρέχοντας έτσι στους πελάτες της μια πραγματικά εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής.

Τα πακέτα συντήρησης αφορούν τακάκια φρένων εμπρός, δίσκους φρένων και τακάκια, σετ ιμάντα χρονισμού, μπαταρία, σετ αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη και τέλος σετ καθαριστήρων.

Peugeot ServiceGO!

Παράλληλα, ισχύει το προνομιακό πρόγραμμα  Peugeot ServiceGO το οποίο επίσης αφορά αυτοκίνητα πενταετίας και άνω και περιλαμβάνει  την αντικατάσταση μιας σειράς αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οχήματος, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο με συνολικό κόστος μόλις 135€. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά. Επιπρόσθετα, για όλους τους χρήστες του προγράμματος συντήρησης Peugeot ServiceGO, ισχύει δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο.

Τα προγράμματα συντήρησης Peugeot είναι αναρτημένa στην επίσημη ιστοσελίδα www.peugeot.gr και υλοποιούνται από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της PEUGEOT. Όλα τα ανταλλακτικά είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή και καλύπτονται με 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης καθώς και 12 μήνες εγγύηση εργασιών, με γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Peugeot.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις